>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Nie no przecież Inferno nawet po remake jest nadal mapą bardzo stronniczą. Nie powiem,że jak Nuke no ale nadal jest przewaga po stronie CT.
Nie sądzę. Wg mnie lepsza TT. Ale jak się wyrzucasz ze wszystkich granatów po minucie i w momencie obrony bomby nie masz nawet co rzucić to o czym my mówimy. Ten boost na B po stronie CT, też chyba z 3 rundy z rzędu ich wybił - dramat.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Brawo Vega. Nie mogli tego przegrać. Mapa jaka mogła być grana to cache i właśnie inferno, gdzie na jednej i drugiej lepszym zespołem jest Vega. Wystarczyło ogarnąć jakie bany będą szły przed meczem i taki kursik to była promocja.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
No każdy ma swoje zdanie a tak z innej beczki, widziałeś kursy na Brazylię z naszymi? 2.60 już. Ciekawie się zapowiada. I tak samo jak Ty myślę,że Immortals easy win, dodałem do tego jeszcze Cloud9 bo są w wysokiej formie przeciwko Godsent,które jakoś nigdy mnie nie przekonywało i jest na poziomie Gambitu może?

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Szkoda, ze takie rzezy piszesz po fakcie.
Podałem typ Vega w dublu z plażówką. Nie miałem czasu dopisać o tych mapach, wiec tutaj zgoda. Jedni i drudzy w poprzednich meczach banowaii takie same mapy i na moje przed meczem już wychodziło, że będzie grany albo cache albo właśnie inferno. Na jednej i drugiej mapie lepszą drużyną jest Vega.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Jak już o tym gadamy to +5.5 rundy na F3 z G2 jest dla mnie jak najbardziej do grania po kursie 1.85 . Oglądałem F3 w akcji, oni dawno nigdzie nie grali nic poważnego, czytałem wywiad z jednym z zawodników, oni na ten turniej ciężko trenowali, widać rezultaty. Fajne taktyk, HR mimo,że był faworytem dostał 16:4. G2 to klasa światowa, to co robił ostatnio KennyS i shoxie z C9 to poezja. Jednak skończyło się 16:11 więc handi by pokryli.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Porec Major - Mężczyźni

StoyanovskiyYarzutkin vs Szalankiewicz/Rudol 1 @ 1.75
Lupo/Nicolai vs Gibb/Crabb 1 @ 1.55

@ 2.71 Dafabet

Dubel w sam raz. Młodzi Rosjanie mają świetny serwis, w ataku odwaga, bez kalkulowania. Ofensywa to ich spory atut i są w stanie narzucić styl gry. Polacy bez błysku. Wygrali rano z Evandro i Andre, ale gra kanarków beznadziejna. Swoją drogą nie wiem jak taki Evandro może pracować z nieudacznikiem pokroju Andre, ale to jego problem. Koniec przygody Polaków z Porecem.

Amerykanie to kolejna para, która gra guwno, a jest.w ćwierćfinale. Nicolai wreszcie może skarci Jankesów na siatce, bo ani zarówno Kantor jak i dzisiaj Pedlow blokiem nie istnieli. Paolo to klasa światowa i kilka bloków dorzuci. Lupo gra swoje, wiele piłek podbija, w ofensywie trzyma grę. Włosi to duet o klasę lepszy i powinni to potwierdzić.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Na teraz gram Immortals -4.5 1.85 w Unibecie. Wczoraj była linia 3.5 i taki sam kurs + sam win 1.40 teraz juz marne 1.27. No po prostu to jest inna półka grania, Immortals w tym turnieju może namieszać BIG raczej nie dostanie się dalej. Wygrali ze słabiutki Kazachami,których wszyscy leją. Z C9 16;10 w plecy, Immortals powalczyli z jednym z faworyów do wygrania całego turnieju (G2)22;20 i wygrali z Dignitas. Win Immortals to dla mnie bardzo pewny typ a handi zobaczymy jak do tego meczu podejdą.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Doppler/Horst 4-3 --&gt; 5-7 :] plaza!!
6-10.
Pierd#*#* tą plazowke, -70j od wczoraj, nie ma co dalej grac bo to szkoda slow
Znowu doszli na 9-10 a przerżna na przewagi pewnie, po co ta nadzieja
Tyle nerwow po 1.4 , nie warto, trzeba odpuscic plazowke

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom