Nie. Mają po prostu blokować przelewy z kont skrill buków które są w tym zasranym rejestrze zablokowanych domen zagranicznych buków. Tak samo zresztą jak ostatnio banki przestały akceptować zagraniczne przelewy z BahAle na jakiej niby zasadzie, Skrill nie jest tylko do wpłat/wypłat do firm bukmacherskich a także do korzystania choćby z zakupów online itp.
Dam ci przykład mam Skrill zweryfikowany na narodowość Niemcy to transakcja z tego Skrilla na mój drugi zweryfikowany adres Skrill na dane z Polski będzie blokowany bo jest to zagraniczny przelew i będzie brany pod uwagę jako wpłata z bukmachera??
Przelewy Skrill nie są szczegółowe że wpisujesz jakiś nr konta i wiadomo że taki przelew idzie z buka czy coś.. Tu mamy jedynie adres e-mail dostawcy.
więc pytanie co oni chcą blokować ?
Można poczekać kurs szybko rośnie i próbować czysty win za 2 jak będzie myślę że mecz ogarną spokojnie
173pktBabki,z Australii na
Newcastle Hunters-Sydney Comets
Powyżej 161pkt.
Chinese Taipei Open (GPG) 2017, Debel
LEE J-H / Lee Y - YAO C L / Han Y P 2:0 @ 1,50
Super dubel na 3 rundę kwalifikacji do Majora Kraków.
Znowu BO1, więc stawka niezbyt duża, ale fajnie wygląda.
Tyloo - Vega Squadron @1.65
BIG - Immortals @1.45
@2.39 iforBet
Obydwa mecze drużyn, które na ten moment mają stan 1-1, więc nawet przy przegranej żadna z nich jeszcze nie odpada. Chińczycy trochę słabo wg mnie na tych eliminacjach, ale wyciągnęli mecz z Renegades (a połówkę wygrali 12:3). Natomiast zdania nie zmieniam i uważam, że tutaj Tyloo będzie górą.
W drugim meczu Brazole biorą to na spokojnie, bo jest znacząca różnica między tymi zespołami a nazywa się kNg. Koleś jest piekielnie dobry ostatnio i jakoś nie widzi mi się tutaj przegrana takiego klasowego zespołu jak Immortals.
Nie no przecież Inferno nawet po remake jest nadal mapą bardzo stronniczą. Nie powiem,że jak Nuke no ale nadal jest przewaga po stronie CT.
Jednak Tyloo dno umysłowe. Po lepszej stronie terrorystów jak dzieci we mgle. Pistole do przodu a później zjazd do bazy. Każda runda tak samo w plecy, szkoda gadać. ????
Ale typ na Immortals i tak super więc polecam choćby do jakiegoś dubla
Druga najgorsza defensywa ligi w 10 i najsłabszy atak vs vs drugi najlepszy atak to za mało ???? już nie gram takiej egzotyki