Na flashscore to samo. Curenko , Wichłancewa , Chaczanow. Czasem to nie wiem czy to ten zawodnik xzy juz inny. Jeszcze niektore sobie pozmieniali a niektore nie. Napisalem do nich zeby to zmienili ale odpisali tylko ze dla nich to dopuszczalna forma i tyleTe tłumaczenia jednak na 1xbet winni sobie darować:
Wiktoryja Azaranka czy łeśki curenqo
Przecież zawsze możesz używać angielskiego flashscore'a jak Ci to tak bardzo przeszkadzaNa flashscore to samo. Curenko , Wichłancewa , Chaczanow. Czasem to nie wiem czy to ten zawodnik xzy juz inny. Jeszcze niektore sobie pozmieniali a niektore nie. Napisalem do nich zeby to zmienili ale odpisali tylko ze dla nich to dopuszczalna forma i tyle
No dobrze mu teraz poszło, pokazal doświadczenie w ostatnim gemie ????Wawrinka doświadczeniem wykończy Ruska
haha ???? dobre teksty dzisiaj masz. Widze wena jest!mysle, ze calkowity bojkot i przerzucenie sie na sts bedzie najsluszniejszym rozwiazaniem
no to mi wawrinka zrobil gema lacostowskiego
Pre było @5 więc po 1 secie jest @3.Bagnis jakas kontuzja ? Bo kurs na niego ponad 3 a wygral pierwszego seta
Kalmar DNB @ 4.30
No z Bagnisem to ja bym nie był pewien.Bemelmans + Bagnis @ 3.77
Rozdają pinondze
No wlasniePre było @5 więc po 1 secie jest @3.
Żadnej kontuzji tutaj nie ma. Bagnis to ziemniak i to nie jest jego nawierzchnia.
Dodajmy, że w tym sezonie bilans Bagnisa 9/16, no ale jak Albot ma 0/9 bp to tak później jest.No wlasnie
W calej jego karierze 10 letniej
3 mecze na trawie
1 mecz w hali
40 na hardzie
600 na cegle
Nie ma prawa wygrac z Albotem
Ale juz Albot mogl zostac kupiony
Idealny cel.....masowka na tasmach po 1.16