pezio
Użytkownik
*5-2 w taju i wtopka, no nieźleBedene trzeci set @1,72 Ivo troszkę słabiej podaje.
*5-2 w taju i wtopka, no nieźleBedene trzeci set @1,72 Ivo troszkę słabiej podaje.
http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1196097warinke po 1.4 to chyba warto uderzyc? ktos z atp?
co jak co ale nie wierze, ze ten gosc odpadnie w 1 rundach na szlemie
ZwrotOraz Neman Grodno DNB @ 3.15
hahahaha czyli nie do komca all in bo jednak karma....no martwi mnie to troche wzilem przy 15-40 ale to jest taki typ zawodnika, ze na szlemie jakby nie gral to i tak robi wynik. Nie wyglada to dobrze podstawilem chalpe pod zastaw razem z psem, karme zostawilem na komornika.
Przecież to dwa ziemniaki grają, a po kursie 1.18 w pre to była głupota ????Kto tu polecał Albota grać?
Dzieki !Sportzone wtyczka do chrome
Azarenka na Majorce zagrała słabo, już w pierwszym meczu z przeciętną zawodniczką powinna odpaść. Jeżeli CiCi się nie spali i nie odda inicjatywy to 2:0 powinno być dla Amerykanki.Myslicie ze CCi belis sobie poradzi z Azarenka? bo mi sie jakos wierzyc nie chce, pomimo tak dlugiej przerwy i detoxu ze strony bialorusinki, to Cathrine ile mogla to ugrala w tych mniejszych turniejach
pogralbym
Azarenka 1.85 ale jestem umoczony u warzywniaka