>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Medvedev 1.001 Wawrinka 100....Haha jestem ciekaw miny bukow jak splywaja zaklady na jednego i drugiego....pewnie smiech na sali ????

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Ja nie rozumiem tutaj żalów na Wawrinke.
Całe życie wiadomo, że z gościem ciężko się pracuje, nie lubi trawiastej nawierzchni, zarabianie hajsu z ATP ma w dupie, bo jest z bogatej rodziny.
A wy dalej płaczecie dlaczego on przegrał.

R 125

roger12

Użytkownik
Nikt nic by nie mówił gdyby Spasiony przynajmniej pokazał chęć gry a tak szmata oddała mecz . Rusek dobry i pewno jest jak mówicie

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
łeeee ale teraz trafiłem na informację...
Jakbym wiedział, że zawodniczka Mandy Minella gra i jest w 5 miesiącu ciąży to pewnie ładowałbym w Schiavonee... A Mandy przegrała mecz 16 16. Niemniej jednak życzę jej pozytywnego rozwiązania, bo są rzeczy ważniejsze od tenisa ????

juras333 802

juras333

Użytkownik
łeeee ale teraz trafiłem na informację...
Jakbym wiedział, że zawodniczka Mandy Minella gra i jest w 5 miesiącu ciąży to pewnie ładowałbym w Schiavonee... A Mandy przegrała mecz 16 16. Niemniej jednak życzę jej pozytywnego rozwiązania, bo są rzeczy ważniejsze od tenisa
To sobie zagraj przeciwko niej w deblu, dużo lepsze kursiwo

R 125

roger12

Użytkownik
Ja nie rozumiem tutaj żalów na Wawrinke.
Całe życie wiadomo, że z gościem ciężko się pracuje, nie lubi trawiastej nawierzchni, zarabianie hajsu z ATP ma w dupie, bo jest z bogatej rodziny.
A wy dalej płaczecie dlaczego on przegrał.
Tak bo tenisisci pokroju Wawrinki grają dla kasy? wez ty się puknij w czoło gdyby tak było to Federer Nadal czy rudy by sobie odpadali z leszczami w 1 rundach.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ile przewidujecie gemów w 5 secie Karlovic z Bedene over 50? ????
ahaha wlasnie sprawdzilem. 40 vs 24 asy. Przelaman 0 vs 0. jest ubaw z tego tenisa tak krotko mowiac. ????

P.S. ja stawiam na 24...over 23.5 @ 1.85 Under 23.5 @ 1.9
tak z 11:13 mi sie widzi.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Jak widzicie taką tasiemkę z faworytów na jutro? Coś zagrożonego waszym zdaniem?
Kontaveit
Pliskova
Pironkova
del Potro
Gasquet
AKO: 2.35

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom