>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
debel antalaya
Lindstedt Robert / Qureshi Aisam Ul Haq - Marach Oliver / Pavic Mate 2 @ 3,28
Nie ma szans, ty widziałeś ile oni punktów na returnie zdobyli? Jeden przez cały set, czy ze dwa może tam ich było?

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ten overek to była promocja w siatę ????
I tak i nie.
Zważywszy na fakt że Serbki zdecydowanymi faworytkami i to że u kobiet często sety kończą się wysokimi wygranymi to moim zdaniem istniało ryzyko że nawet w 4 setach może nie być pokryty. Dlatego czekałem na live i po pierwszych kilku punktach linia zleciała o 20 punktów w dół i spokojnie można było wtedy pobierać.

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Witam co powiecie na dzisiejszy mecz Gasquet - Monfils według mnie choć ostatnio wygrał Gasquet to Monfils dzisiaj Monfils wygra.Grał mniej meczyków w tym turnieju,słabszych rywali myślę że jest w lepszej sytuacji kondycyjnej. Ja pogram po kursie na Monfilsa 2.00 ale chciałbym posłuchać waszej opinii. Pozdrawiam

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Z innej beczki. W którym polskim buku najlepiej będzie grać Wimbledon? Ofertę pre na grę najlepszą ma fortuna, a jak u nich z kursami i grą live w porównaniu z innymi?
W porównaniu z STSem to Fortuna przoduje. A największe value i takie sprawy to w Totomixie, tam notorycznie są bety np. Kerber 2-0 @1,35, a że rywalka nie ugra seta (identyczne bety) kurs @1,45, zawsze zawyżają kursy na to. Albo Dynamo nie strzeli @1,6 , a BTS - NIE @1,5.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Witam co powiecie na dzisiejszy mecz Gasquet - Monfils według mnie choć ostatnio wygrał Gasquet to Monfils dzisiaj Monfils wygra.Grał mniej meczyków w tym turnieju,słabszych rywali myślę że jest w lepszej sytuacji kondycyjnej. Ja pogram po kursie na Monfilsa 2.00 ale chciałbym posłuchać waszej opinii. Pozdrawiam
W Halle ponad tydzień temu wygrał 2:1 Gasquet, dzisiaj wynik może być odwrotny ale nie musi. Dla mnie loteria, jeśli miałbym coś postawić to na 3 sety ;)

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
W porównaniu z STSem to Fortuna przoduje. A największe value i takie sprawy to w Totomixie, tam notorycznie są bety np. Kerber 2-0 @1,35, a że rywalka nie ugra seta (identyczne bety) kurs @1,45, zawsze zawyżają kursy na to. Albo Dynamo nie strzeli @1,6 , a BTS - NIE @1,5.
W Fortunie podoba mi się to że do wyboru jest kilka linii na liczbę gemów w meczu.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Moim zdaniem Rysiek lepiej wygląda. Wczoraj w przeciągu kilku godzin pokonał bez większych problemów dwóch serwismenów Andersona i Isnera. Do tego wydaje się że lepiej czuje się na trawie niż Monfils

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom