>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Nie no to są jaja.. Czuję się jakbym żył w Korei Północnej. Zastanawiałem się nad przeprowadzką, gdy zablokowali bet365, ale teraz już jestem niemal pewny że w październiku będę mieszkać w innym kraju :/ Nawet zarabiać sobie spokojnie nie można

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Nie chcę podobnych sytuacji, jak miała miejsce z użytkownikiem pawelw21, który musi odpocząć sobie od forum. Naszym celem jest zarobek, a nie obrażanie innych. Przegrałeś trudno, ale nie obrażaj innych użytkowników. Szanujmy się wzajemnie;)

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
pytalam na czacie Dafabet - mowia , ze Skrill odpada juz na dniach , ale podala mi sttrone ecopayz.com podobna do SKrilla i zachecala by z niej korzystac

dobrze Open mowii , ze niedlugo Polska to bedzie druga Korea PLN ???? PIS powinien jeszcze pomyslec nad wprowadzeniem godziny policyjnej jak bylo kiedys , ze od 22.00 nie mozna chodzic po ulicach !

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa live

Hermannova/Slukova vs Kolocova/Kvapilova 1 @ 2.89 Dafabet

Nie wierzę, aby mocniejsze Czeszki się nie ogarnęły. Przespały na maxa początek meczu i potem już nie było szans na korzystny wynik. Teraz powinna być większa koncentracja, zagrywka w Kolocovą i gra na poważnie. Powrót możliwy i biorę ten bet.

Otrzymane punkty reputacji: +5
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Siatkówka plażowa live

Hermannova/Slukova vs Kolocova/Kvapilova 1 @ 2.89 Dafabet

Nie wierzę, aby mocniejsze Czeszki się nie ogarnęły. Przespały na maxa początek meczu i potem już nie było szans na korzystny wynik. Teraz powinna być większa koncentracja, zagrywka w Kolocovą i gra na poważnie. Powrót możliwy i biorę ten bet.
też biore ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Okej, wybrałem coś ciekawego na 1 rundę Wimbledonu. Biorę po jednej opinii od każdego z Was i słucham państwa!
Haase - Tiafoe @1.50
Cilic (-1.5s) - Kohlschreiber @1.35
Fucsovics - Muller (-1.5s) @1.25
@2.53

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom