Ahh ta plażówka.. Naczyta się człowiek jaki to świetny blok i serwis mają Liamin z koleżką, po czym przez cały pierwszy set chłopaki żadnego punktu przy swoim serwisie ugrać nie mogą :grin:
Ahh ta plażówka.. Naczyta się człowiek jaki to świetny blok i serwis mają Liamin z koleżką, po czym przez cały pierwszy set chłopaki żadnego punktu przy swoim serwisie ugrać nie mogą :grin:
Serbki mimo wlaczonego trybu bezmozg on , daly rade pojechac kacapki bez problemu . Niech mi ktoś wmawia dalej ,ze baby maja mocniejsza psyche jak faceci ...
Szkoda się nawet denerwować. Liamin i Krasny puścili mecz kolegom i tyle. Wynik swoją drogą, ale tutaj nawet nie ma mowy o jakimś zaangażowaniu. Krasny to nie wiem czy ze dwa razy ruszył się w ogóle w obronie. Przeszli obok mecz, bo grając na poważnie takich batów nie idzie dostać.
Jakieś badziewie... "Tak wynika z informacji, które otrzymał m.in. Unibet." A na czacie Unibet mi powiedzieli, że o niczym takim nie słyszeli i nie ma żadnej informacji od Skrilla.
Jakieś badziewie... "Tak wynika z informacji, które otrzymał m.in. Unibet." A na czacie Unibet mi powiedzieli, że o niczym takim nie słyszeli i nie ma żadnej informacji od Skrilla.
ja sie ze skrillem poklocilem mocno w kwietniu po tym jak mi wplynela wyplata z unibeta na 6 cyfrowa sume i te smiecie mi zbanowaly konto na skrillu bo byl potrzebny ,,Audyt konta " - miesiac kasy nie widzialem