xbrajanx
Użytkownik
3-3
3-3
Gratz Chociaż wydaje mi się że dużo szczęścia przy tych warunkach. No i przede wszystkim fakt że Ci przegrywający zakończyli zmagania na pierwszej serii.0,2 pkt przewagi Fannemela ???? Skoki 7/7
Z Laniskiem faktycznie, sporo szczęścia bo różnica niewielka, ale Aalto poza 30 stką. W skokach trzeba mieć farta ???? ale mogę śmiało powiedzieć, że skoki dają zarobićGratz Chociaż wydaje mi się że dużo szczęścia przy tych warunkach. No i przede wszystkim fakt że Ci przegrywający zakończyli zmagania na pierwszej serii.
na 1xbet przeciez można wypłacać wszystkimi sposobami bez znaczenia czym się wpłacało. Ale podobno mają być problemy ze skrillem i nie wiem czy można normalnie wypłacić, żeby mnie nie dojechali. Wypłaciłem 10zł dla testu i na razie nic się nie stało ???? Mówisz że w takim wypadku lepiej założyć netellera i robić to na raty? O bitcoiny nie pytam, chciałem po prostu wiedzieć czy ktoś miał styczność z Perfect MoneyCo do Skrilla to jeśli wpłacałeś tam przez Skrilla to i tak wypłacisz jeżeli nie to musisz trochę pokombinować. Bo nie da rady tam wypłacić innym sposobem niż się wpłacało. Co do wypłaty to nie wiem czy bez problemu gdyż ja wypłacałem na Netellera a potem na Skrilla wszystko trwało nie więcej niż 15 min.. Daj sobie spokój z tymi Bitcoinami
Pezio powinni Ci dac znawca - skoki narciarskie. Chyba jeszcze u nikogo nie widzialem, a fajnie by wygladalo :grin:Z Laniskiem faktycznie, sporo szczęścia bo różnica niewielka, ale Aalto poza 30 stką. W skokach trzeba mieć farta ???? ale mogę śmiało powiedzieć, że skoki dają zarobić
Hehe no faktycznie też jeszcze nie widziałem u nikogo, mimo, że skoki ogarniam tak mocno jak tenis, to jednak miłość do 'białego sportu' wygrywa :razz:Pezio powinni Ci dac znawca - skoki narciarskie. Chyba jeszcze u nikogo nie widzialem, a fajnie by wygladalo :grin:
Grunt że są emocjeZaraz Holenderki odrobią ????
Zresztą nic mnie nie zdziwi w siatkówce kobiet. Kiedyś oglądałem mecz i było po 15-15. Skończyło się 25-15 także no...
18-16... nie wierze
Jak ktoś w STS gra live - Leyhe powyżej 126,7 @2,00 nawet @2,15
Koudelka powyżej 125,3 @1,80
Leyhe 125 m
Koudelka 125,5 ????
Wiatr się odwrócił.
Dlatego to loteria . Za drobne można się bawić ale grać grubiej na skoki to na dłuższą metę strata kasy. Nigdy nie wiesz jakie warunki kto będzie miał przy skoku, czy się nie przewróci itpJak ktoś w STS gra live - Leyhe powyżej 126,7 @2,00 nawet @2,15
Koudelka powyżej 125,3 @1,80
Leyhe 125 m
Koudelka 125,5 ????
Wiatr się odwrócił.