>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
w pierwszym też holenderki wysoko prowadziły i wjebały
A to widzę , że patologia już od pierwszego seta się toczyła . Bo ja dopiero od drugiego zacząłem oglądać heh.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Stoch - Fannemel 2 @1,9 , wieje z przodu, Norweg lubi takie warunki
Wank i Aalto słabo, teraz tylko Lanisek i Johansson skoczyć swoje i dubel na plus

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Mam dwa pytania, ciekawe czy będą jakieś odpowiedzi ????
Wypłacał ktoś na skrilla z 1xbet wczoraj albo dzisiaj?
I co powiecie na temat Perfect Money? Wygląda jak typowy e-portfel plus można tam jakies bitcoiny kupować (ja tego nie potrzebuję) i kartę też można zamówić. Wszyscy gadają o jakichś ecopayzach czy coś a nie widziałem jeszcze zeby ktoś się wypowiadał na temat PM

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Mam dwa pytania, ciekawe czy będą jakieś odpowiedzi ????
Wypłacał ktoś na skrilla z 1xbet wczoraj albo dzisiaj?
I co powiecie na temat Perfect Money? Wygląda jak typowy e-portfel plus można tam jakies bitcoiny kupować (ja tego nie potrzebuję) i kartę też można zamówić. Wszyscy gadają o jakichś ecopayzach czy coś a nie widziałem jeszcze zeby ktoś się wypowiadał na temat PM
Co do Skrilla to jeśli wpłacałeś tam przez Skrilla to i tak wypłacisz jeżeli nie to musisz trochę pokombinować. Bo nie da rady tam wypłacić innym sposobem niż się wpłacało. Co do wypłaty to nie wiem czy bez problemu gdyż ja wypłacałem na Netellera a potem na Skrilla wszystko trwało nie więcej niż 15 min.. Daj sobie spokój z tymi Bitcoinami

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom