K
0
kropson1988
Gość
A to widzę , że patologia już od pierwszego seta się toczyła . Bo ja dopiero od drugiego zacząłem oglądać heh.w pierwszym też holenderki wysoko prowadziły i wjebały
A to widzę , że patologia już od pierwszego seta się toczyła . Bo ja dopiero od drugiego zacząłem oglądać heh.w pierwszym też holenderki wysoko prowadziły i wjebały
Stabeki ładnie pograły :grin:Lillestrom - Stabek over 1,5 do HT @2,5
Dubel @2,48 Geiger - TepesStoch - Fannemel 2 @1,9 , wieje z przodu, Norweg lubi takie warunki
Wank i Aalto słabo, teraz tylko Lanisek i Johansson skoczyć swoje i dubel na plus
Co do Skrilla to jeśli wpłacałeś tam przez Skrilla to i tak wypłacisz jeżeli nie to musisz trochę pokombinować. Bo nie da rady tam wypłacić innym sposobem niż się wpłacało. Co do wypłaty to nie wiem czy bez problemu gdyż ja wypłacałem na Netellera a potem na Skrilla wszystko trwało nie więcej niż 15 min.. Daj sobie spokój z tymi BitcoinamiMam dwa pytania, ciekawe czy będą jakieś odpowiedzi ????
Wypłacał ktoś na skrilla z 1xbet wczoraj albo dzisiaj?
I co powiecie na temat Perfect Money? Wygląda jak typowy e-portfel plus można tam jakies bitcoiny kupować (ja tego nie potrzebuję) i kartę też można zamówić. Wszyscy gadają o jakichś ecopayzach czy coś a nie widziałem jeszcze zeby ktoś się wypowiadał na temat PM
0,2 pkt przewagi Fannemela ???? Skoki 7/7Stoch - Fannemel 2 @1,9 , wieje z przodu, Norweg lubi takie warunki
Wank i Aalto słabo, teraz tylko Lanisek i Johansson skoczyć swoje i dubel na plus
4. set Holandia 1,99 przy 8:10
tak.W tej rundzie PP gramy jeden mecz?