>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Chyba ładnie załadowane było ???? głupie pipy
Zaraz Holenderki odrobią ????

Zresztą nic mnie nie zdziwi w siatkówce kobiet. Kiedyś oglądałem mecz i było po 15-15. Skończyło się 25-15 także no...

18-16... nie wierze

B 32

bewn

Użytkownik
Zaraz Holenderki odrobią ????

Zresztą nic mnie nie zdziwi w siatkówce kobiet. Kiedyś oglądałem mecz i było po 15-15. Skończyło się 25-15 także no...

18-16... nie wierze
Dominikana prawdopodobnie zjazd do bazy. W głowach przegrają ten mecz bo już miały 3 0 a tu trzeba walczyć.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
haha złapałem seta Holenderkek za @5 w tym secie. Po co się męczyć z jakimiś analizami, wystarczy grać takie kursy w kobiecej siatce xD!

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Kurs przy 17:8 był 5.00
Ja łapałem już przy 3,75.
Już nigdy nie zamknę zakładu na kobiety...

K 0

kropson1988

Gość
To co się wyprawia w spotkaniu Holandia - Dominikana Pań w siatkówkę to jest kryminał i przechodzi ludzkie pojęcie. Najpierw Holenderki w drugim 16:9 i przegrywają seta , natomiast w trzecim Dominikanki mają 17:7 ! i również wpierdzielają seta . Czy to jest normalne? Ja rozumiem , że to kobietki i w ogóle ale coś takiego to się w głowie nie mieści.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
To co się wyprawia w spotkaniu Holandia - Dominikana Pań w siatkówkę to jest kryminał i przechodzi ludzkie pojęcie. Najpierw Holenderki w drugim 16:9 i przegrywają seta , natomiast w trzecim Dominikanki mają 17:7 ! i również wpierdzielają seta . Czy to jest normalne? Ja rozumiem , że to kobietki i w ogóle ale coś takiego to się w głowie nie mieści.
w pierwszym też holenderki wysoko prowadziły i wjebały

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom