Nie pojęte....tak dzieje się praktycznie zawsze !Konta miała dwa BP, nie połamała i sama się połamała - klasyk od 1988
jak się bawić to się bawić...
wynik 1 seta villiams - konta
7:6 dla villiams
5.75 (-6%)
totolotek
za niedużo
No i zajebiście
Quick is back. ???? cieszy mnie to niezmiernie bo ma podobny styl gry do mojego. liczy sie jakosc, ale w ilosci pozwalasz statystyce dzialac na swoja korzysc, wczoraj policzylem podalem tu wg mnie jakies 4 typy, mialy byc pewne.. to przemilcze, co chcialem napisac, ze zagralem dokladnie 65 zakladow z czego wygralem jakies 28, 25 przegralem z reszty ucielklem sprzedaza, a bank no moze nawet nie podwoilem ale zrobilem 800 procent.
Nikt szczególny nie wrócił, gratulacje zarobku.Quick is back. cieszy mnie to niezmiernie bo ma podobny styl gry do mojego. liczy sie jakosc, ale w ilosci pozwalasz statystyce dzialac na swoja korzysc, wczoraj policzylem podalem tu wg mnie jakies 4 typy, mialy byc pewne.. to przemilcze, co chcialem napisac, ze zagralem dokladnie 65 zakladow z czego wygralem jakies 28, 25 przegralem z reszty ucielklem sprzedaza, a bank no moze nawet nie podwoilem ale zrobilem 800 procent.
Załadowane przed meczem.Nikt nie gra Janowicza
2:2. Kurs spadl do 2Kontinen/Peers wylapalem po 6,10
Jaki kurs?kontineny 5 set z kubotami
Irtysz Pawłodar - Crvena Zvezda Belgrad Powyżej 0.5 @ 3,30 forbet
Myślałem, że coś pokręcą ????Gor - Everton over 2,5 HT @ 3,21