marcinmotyl
Użytkownik
a co myślicie na jutro over 3.5 seta muller-cilic + muguruza
Muguruza jak coś nie gra jutro. Co do pierwszego typu spodziewam się wygranej Cilicia dosyć wyraźnej, myślę, że -1,5 seta można pograć.a co myślicie na jutro over 3.5 seta muller-cilic + muguruza
Bath City - Bristol City over 1,5
Berwick - Hibernian over 1,5
Brechin - Dundee over 3,5
ako: 4,78
Gdyby to był zwykły faul, który zabiera rywalom realną szansę na zdobycie gola, to 1 mecz.Bezpośrednia czerwona to będą 2 mecze przerwy w eLM?
Słabe kursiwa. Malmo może zwalić IMO, albo APOEL jak mocno zlekceważy.Ja za to chyba z piłki jutro nie kombinując trzy mecze apoel + bate + malmoe, nawet 2 z tego nie ma ale myślę że z tej trójki u siebie chyba nikt nie zawali. Dziś opcje na gole mnie wyleczyły a niestety pierw tez miałem myśl na faworytów a skusiłem się na "lepsze" kursy za bramki :/
jutro bez niespodzianek, faworyci w komplecie w półfinałachMuguruza jak coś nie gra jutro. Co do pierwszego typu spodziewam się wygranej Cilicia dosyć wyraźnej, myślę, że -1,5 seta można pograć.
Nie za duże ale ile mogą płacić za wygranie z drużynami z Luxemburga czy Macedonii mając spotkanie u siebie. Tym bardziej że to puchary więc teoretycznie lekceważenia przeciwnika być nie powinno ale wiadomo to sport i zawsze może faworyt nie wygrać.Słabe kursiwa. Malmo może zwalić IMO, albo APOEL jak mocno zlekceważy.
Wszędzie duże kursy tylko u ruskich 1.90Nie wiem o co chodzi w tych kursach z kopanej, z Brazylijskiej B, ale lider Juventude gra na wyjezdzie z ostatnim Nautico i na "Juve" mamy kurs 2.7... Biore DNB po 1.9 gruuubo, zal nie sprobowac
Nautico 1 wygrana 2 remisy 9 porazek
Juventude 7 wygranych 4 remisy 1 porazka
No nie wierze ze przegraja dzis goscie
całorocznym win gosci po kursie 3Nie wiem o co chodzi w tych kursach z kopanej, z Brazylijskiej B, ale lider Juventude gra na wyjezdzie z ostatnim Nautico i na "Juve" mamy kurs 2.7... Biore DNB po 1.9 gruuubo, zal nie sprobowac
Nautico 1 wygrana 2 remisy 9 porazek
Juventude 7 wygranych 4 remisy 1 porazka
No nie wierze ze przegraja dzis goscie