Jak już mieli zajebistą kontrę to czasu zabrakło :grin: Gdyby nie Grobari to mógł spokojnie jeszcze dopuścić tą akcje, zwłaszcza jak nawadniali się w międzyczasie.Goście raczej nic nie strzelą, bo niespecjalnie nawet mają okazje wyjść z połowy.
Ja nigdy nie stawiam na czyste konta, pilka jest tak nieobliczalna ze jeden staly fragment gry jakas przypadkowa akcja i pozamiatane typ do kosza, życir mnie tego nauczylo, jesli chodzi o Partizan miałem grać handi dodatnie na podgorice, ale ostatecznie dalem na serbow, moze w 2 wrzuca wiekszy bieg i sie obudza, w koncu to lmNo Partizan słabo, ale Buducnost nieźle się broni, agresywnie.
No i jeden z lepszych o ile nie najlepszy piłkarz na ławce - Leonardo.
Mam parę kuponów na Partizan, więc sobie skontrowałem na 0-0 dw w razie czego. Goście raczej nic nie strzelą, bo niespecjalnie nawet mają okazje wyjść z połowy.
Salzburg strzeli w obydwu połowach @1.80
Nie wszystkim faworytom dzisiaj dane wygrać w LM, ale jeszcze się okaże ????Strasznie słabo wygląda ten Partizan, więcej się po nich spodziewałem...
Teoretycznie tak i choć wrzuciłem taki kupon za niedużą stawkę ze względu właśnie na ten środek ostrożności, to póki co, żaden z trzech zespołów nie oddał celnego strzału.Ja nigdy nie stawiam na czyste konta, pilka jest tak nieobliczalna ze jeden staly fragment gry jakas przypadkowa akcja i pozamiatane typ do kosza, życir mnie tego nauczylo, jesli chodzi o Partizan miałem grać handi dodatnie na podgorice, ale ostatecznie dalem na serbow, moze w 2 wrzuca wiekszy bieg i sie obudza, w koncu to lm
Dyscyplina: Piłka Nożna - ISLANDIA: Inkasso-deildin
Godzina: 21:15
Spotkanie: Throttur - Fram
Typ: Obie strzelą
Kurs: 1.59
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Witam ,Zapraszam na 11 kolejke do Islandii gdzie gospodarze czyli zespół Throttur Reykjavik podejmię drużyne Fram Reykjavik.Gospodzarze zajmują 3 miejsce w tabeli mając 20pkt na koncie i tracą 2 pkt do lidera. Bilans bramkowy to 18 zdobytych i 11 straconych. To dosyć sporo. Przeciwnicy zajmują 6 miejsce mając 5pkt mniej a ich bilans bramkowy wynosi 13 zdobytych i 14 straconych.Ostatnio Fram jak i Throttur mają z oberami pod górke bo ostatnie 4 mecze gram to było under 2,5. Dziś spodziewam się goli i myślę ze obie drużyny nie będą się bronić. Widze tutaj over 2,5 jak i to że obie drużyny srzelą po kurie nie wysokim po 1.59 na unibecie. Do jakiegos dubla mysle ze można dorzucic.
Wostatnim meczy obu drużyn padł wynik3:2 dla Throttue ,wcześniej wygrał Fram 1:0 a jeszcze wcześniej było 2:2. Fram jest równiez w gorszej formie ponieważ w ostatnich 5 meczach zdobyli tylko 4pkt zdobywając 3 gole a tracąc 7. Gospodarze ugrali 8 pkt i 8gol strzelili z czego 7 stracili. Tak jak napisałem,dziś wydaje mi się że mecz bedzie otwarty i dlatego taki jest mój typ.
Powodzenia!!!
Marine - Fylde ( towarzyski o 20:30 )
over 4.5 @ 4
śmierćHibernians - Red Bull Salzburg - under 0,5 Hibernians
Rijeka - The New Saints - under 0,5 The New Saints
Partizan - Buduczność Podgorica - under 0,5 Buduczność Podgorica
AKO: 2.52, ale za drobne, bo wiadomo, że gdzieś moze być wpadka.
pospiesyłem sie :/w meczach, salzburga i partizana over 2.5 ako @2.5
buducnosci chyba anulowali
widze własnie :/buducnosci chyba anulowali