Ja się opieram na tym co widziałem u Słowaczki w przeciągu ostatniego miesiąca i jaką historię pisze w tym rokuCiężko w ogóle zweryfikować formę Rybarikovej tym meczem z Coco, ale Muguruza i Konta zagrały dużo lepiej niż Słowaczka.
Do piątku bez problemu na skrilla można. To co pisze czat wydaje mi się ściemą, bo skoro piszą, że nie można, a można, to coś nie tak.Chodziło mi o wypłaty :/ chyba ze z konta paysafe się da na konto ?
CZYLI jaką wielce tajemniczy panie?Ja się opieram na tym co widziałem u Słowaczki w przeciągu ostatniego miesiąca i jaką historię pisze w tym roku
Rybarikova 2 set @2.2
Karabach - Samtredia - goście under 0,5 - ~1,80.
A jednak 5:0. W pierwszej połowie rzut karny jeszcze jeden i w końcówce dwa gole.Karabach - Samtredia to teraz under 3 - 1,95. Przewiduję 2:0 lub 3:0.
No czysto teoretycznie. Oficjalna informacja była taka, że od 1 lipca nie można wpłacać skrillem na 1xbeta, a na wypłatę ma się czas dwa tygodnie od początku lipca czyli wychodzi, że do piątku. Ale czy rzeczywistość to potwierdza, można samemu sprawdzić.
Jezu chryste to ja uciekam stamtąd. Jakie buki jeszcze skrilla obsługują?No czysto teoretycznie. Oficjalna informacja była taka, że od 1 lipca nie można wpłacać skrillem na 1xbeta, a na wypłatę ma się czas dwa tygodnie od początku lipca czyli wychodzi, że do piątku. Ale czy rzeczywistość to potwierdza, można samemu sprawdzić.
Nie 1xbeta, tylko firmy które są w Polsce nielegalneOficjalna informacja była taka, że od 1 lipca nie można wpłacać skrillem na 1xbeta, a na wypłatę ma się czas dwa tygodnie od początku lipca czyli wychodzi, że do piątku
Nie można wypłacać od firm, które są w "rejestrze domen zakazanych" bo do tych firm neteller/skrill wysłali @, a ruskich tam nie ma. Najpierw się dowiedz o czym piszesz zamiast siać ploty :]No czysto teoretycznie. Oficjalna informacja była taka, że od 1 lipca nie można wpłacać skrillem na 1xbeta, a na wypłatę ma się czas dwa tygodnie od początku lipca czyli wychodzi, że do piątku. Ale czy rzeczywistość to potwierdza, można samemu sprawdzić.