Same ustawki a jak poszło w drugą stronę to uzgodnione było panie i teraz jednak szkoda czasu na ustawione mecze xDDD@Up, a jednak 100:104... szkoda stalej stawki, ale widac jednak bylo uzgodnione ze Arecibo ma wygrac.Mylilem sie. W dogrywce Ponce z 90:92 na 97:94...na 100:95....zeby zrobic 100:104..0:9 run. Od dzisiaj wszystko kazdy mecz bede kontrowal bo szkoda kasy na ustawki. Grac wysoki kurs typu 3+, kontrowac jak sie zrobi 5 na przeciwnika i inkasowac kase. Niestety czasy czystego sportu sie skonczyly jesli kiedykolwiek taki istnial. Taka krotka notka jak ktos pogrywa moje typy. Dla tych co graja tenisa i kurs pograne 2 na win set, jest 5:3, kurs 6 na przeciwnika, to kontrowac.
Poczekaj Dutra, jak buki stosują potrójny blef przykryty wielką ściemą i podparty ustawką to sami tego nie rozkminimy, daj mu mówićSame ustawki a jak poszło w drugą stronę to uzgodnione było panie i teraz jednak szkoda czasu na ustawione mecze xDDD
Ja wiem ze lubisz pisać te farmazony i rady + nauczki dla buków ale już starczy xD
i
Był kiedyś taki ogórkowy turniej młodzików - koledzy z forum pisali, że jedna ekipa ma s5 a na ławce tylko jednego typa - nie potrafił kozłowac.Zaraz Guam - Tahiti, szykuje się bardzo wysokie zwycięstwo tych pierwszych. Ogólnie polecam oglądać ten turniej, bo przeciwnicy Australii (oprócz Guam i Nowej Zelandii) to są takie ogórki, że ciężko z prawidłowym kozłowaniem u nich ????
Na dziś fajnie wygląda Cilic over 20,5 asa. Muller powinien się bardziej postawić niż agutNa dziś próbuje coś takiego
Djokovic - Manarino under 30,5 @1,75
Muguruza under 4,5 asa @2,1
Williams wygra @1,7
Rybarikova - Coco over 20,5 @1,57
Konta - Halep over 20,5 @1,6
Watson/Kontinen wygrają @1,8
Spróbuj przez VPNNie działa mi strona sbobet, usuwałem ciasteczka, macie jeszcze jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić? CCleanera też używałem