była w mediach afera o ustawianiu meczy i lista była nawet rzekomo kilkunastu spotkań graczy z top 100, do których był podejrzenia ustawiani, ale wątpię że chodzi o tak wielkie turnieje jak Wimbledon...i niech mi ktos powie ze mecz Mannarino Monfil nie jest ustawiony
Prawda, a to co ją odróżnia od innych talencików to silna psycha, ostatnio z Tsurenko przegrała drugiego seta w Hertogenbosch, do zera w TB, wcześniej miała sporą przewagę. Większość panienek (i Fabio Fognini) przestałaby grać, a ona wyszła na trzeciego i od początku bomby, cmon i pozytywna energia. Szacunek dla niej i powiem Ci, że wcale nie jest to niemożliwe, żeby zagrała w finale, czy nawet wygrała.Mam taka nadzieje bo pograłem jej wygraną w Londynie. Ma ogromny potencjał by stać się nawet nr 1 w przyszłości
Ech
Nie grali sporo, wiec ranking taki. Jeden i drugi byli w pierwszej setce, a Cipolla w tamtym roku wygral nawet turniej ATP z Sela, wiec to nie takie noname jak Ci sie wydaje.marach z paviciem dno dna bęcki w pierwszym secie z wytrawnymi deblistami których miejsca w rankingu to 722 i 811
Po wygranej Ostapenko w Paryżu juz nic mnie nie zdziwi.Prawda, a to co ją odróżnia od innych talencików to silna psycha, ostatnio z Tsurenko przegrała drugiego seta w Hertogenbosch, do zera w TB, wcześniej miała sporą przewagę. Większość panienek (i Fabio Fognini) przestałaby grać, a ona wyszła na trzeciego i od początku bomby, cmon i pozytywna energia. Szacunek dla niej i powiem Ci, że wcale nie jest to niemożliwe, żeby zagrała w finale, czy nawet wygrała.
koszykowka U19 Mistrzostwa Świata, O miejsca 9-12
Puerto Rico - New Zealand Powyżej 133.5 @ 2,05 iforbet
Chociaż teraz utrzymaj na 6-4Poniżej 9,5 w drugim secie u Kontaveit @2,1