skad info o skladach?
walczy Anett, szkoda bo była meczowa6-1 Wozniacki @3,02
Caro 6:2 w 3cim secie... 2 stawki na plus, piekny mecz, a dla tych co juz rozliczaja mecze przed meczem i rozliczaja wygrane wimbledony troche pokory. Gra sie do konca, niezaleznie czy to tenis czy koszykowka, i nie rozlicza sie meczow przed zakonczeniem, ale widac wielu tutaj tego nie rozumie. Kto nie wyciagnal lekcji z histori to bedzie ja powtarzal. Wielkie Brawa dla pieknej Caro!!! ????Caro wygra mecz @ 5.5 w 5Dimes. za pol stawki.
0-1 Klasycznie, 5 minut nie minęło od postawienia i bramka Krasnodaru, właściwie jeden lepszy moment jaki mieli i wykorzystali.Slavia - Krasnodar Slavia -0,25 HT @2,17 1xbet
Krasnodar widzę słaby skład, jutro mają zaplanowany kolejny mecz z CSKA i widać, że zdecydowali się dzisiaj na drugi garnitur, głównie dali młodych. W Slavii już full skład od początku z Dannym, Altintopem i Rotańem.
na priv zajrzyj zawodniku ????0-1 Klasycznie, 5 minut nie minęło od postawienia i bramka Krasnodaru, właściwie jeden lepszy moment jaki mieli i wykorzystali.
Na drugą połowę drugi skład wchodzi, więc raczej po wszystkim w tym meczu.
A kto tu tak rozliczał? ???? Tylko luźno mówiliśmy, że nie byłoby to żadną niespodzianką bo dziewczyna ma wielki potencjał, przegrała pechowo - trudno, wyciągnie wnioski i wróci mocniejsza. Graty za dobry kurs na Karolinę. Ale nikt tu nie księgował, przynajmniej ja, grałem tylko live z tego meczu.Caro 6:2 w 3cim secie... 2 stawki na plus, piekny mecz, a dla tych co juz rozliczaja mecze przed meczem i rozliczaja wygrane wimbledony troche pokory. Gra sie do konca i nie rozlicza sie meczow zakonczeniem, ale widac wielu tutaj tego nie rozumie. Wielkie Brawa dla pieknej Caro!!! ????
Dzięki nie skorzystam. Uwierz mi na słowo, że mam lepsze rzeczy do roboty jak wojowanie z takimi miśkami na privach. ????na priv zajrzyj zawodniku ????
To chociaż miśku zajrzyj pod ten adres może coś dla siebie znajdziesz, bo F1 pewnie nie ruszyłeś nawetDzięki nie skorzystam. Uwierz mi na słowo, że mam lepsze rzeczy do roboty jak wojowanie z takimi miśkami na privach.
Ostatecznie mecz monfilsa sobie odpuściłem. Wielka szkoda Anette bo mecz na wyciągnięcie ręki. Kolejny dzień na wielki plus i w taki sposób kończę pierwszy tydzień Wimbledonu i dawno nie pamiętam tak udanego turnieju WS. Podsumowanie:Ja gram dziś set Rogers, Kontaveit mecz, Rybarikova, Coco mecz, raonic 3:0 i monfils 3:0 ale bardzo ryzykowny typ na Francuza i Martic mecz