Caro 6:2 w 3cim secie... 2 stawki na plus, piekny mecz, a dla tych co juz rozliczaja mecze przed meczem i rozliczaja wygrane wimbledony troche pokory. Gra sie do konca, niezaleznie czy to tenis czy koszykowka, i nie rozlicza sie meczow przed zakonczeniem, ale widac wielu tutaj tego nie rozumie. Kto nie wyciagnal lekcji z histori to bedzie ja powtarzal. Wielkie Brawa dla pieknej Caro!!! ????
Slavia - Krasnodar Slavia -0,25 HT @2,17 1xbet Krasnodar widzę słaby skład, jutro mają zaplanowany kolejny mecz z CSKA i widać, że zdecydowali się dzisiaj na drugi garnitur, głównie dali młodych. W Slavii już full skład od początku z Dannym, Altintopem i Rotańem.
0-1 Klasycznie, 5 minut nie minęło od postawienia i bramka Krasnodaru, właściwie jeden lepszy moment jaki mieli i wykorzystali.
Na drugą połowę drugi skład wchodzi, więc raczej po wszystkim w tym meczu.
Caro 6:2 w 3cim secie... 2 stawki na plus, piekny mecz, a dla tych co juz rozliczaja mecze przed meczem i rozliczaja wygrane wimbledony troche pokory. Gra sie do konca i nie rozlicza sie meczow zakonczeniem, ale widac wielu tutaj tego nie rozumie. Wielkie Brawa dla pieknej Caro!!! ????
A kto tu tak rozliczał? ???? Tylko luźno mówiliśmy, że nie byłoby to żadną niespodzianką bo dziewczyna ma wielki potencjał, przegrała pechowo - trudno, wyciągnie wnioski i wróci mocniejsza. Graty za dobry kurs na Karolinę. Ale nikt tu nie księgował, przynajmniej ja, grałem tylko live z tego meczu.
Ostatecznie mecz monfilsa sobie odpuściłem. Wielka szkoda Anette bo mecz na wyciągnięcie ręki. Kolejny dzień na wielki plus i w taki sposób kończę pierwszy tydzień Wimbledonu i dawno nie pamiętam tak udanego turnieju WS. Podsumowanie:
poniedziałek 9/9
wtorek 9/12
środa 5/7 plus mini taśma 5/5
czwartek 5/6
piątek 4/4
sobota 4/5
w poniedziałek działamy dalej, kto grał ze mna od początku to trochę dorobił