Nawet nie skomentuję:]Ostapenko 3-1 na 3-5* 0-30 na 7-5
1.5 Tak 2.25 NieJakie kursy
Mimo wszystko do Cebuli I jej *5-1 wciaz brakuje.Nawet nie skomentuję:]
Anderson 3:0 po takim marnym kursie? osobiście uważam to za bardzo słabą inwestycję, ale powodzeniaDziś typy 2/2 to lecimy jeszcze Tsonga - Querrey over 3,5 seta @1,6 nie widzę żeby którys zamknął mecz w trzech partiach i Anderson 3:0 @1,8 jest nie do ruszenia na serwisie, Verdasco tylko cos zdziałał, Bemelmans półka niżej
tak samo mowilisicie na 3-0 Cilica dzis :grin::grin:Anderson 3:0 po takim marnym kursie? osobiście uważam to za bardzo słabą inwestycję, ale powodzenia
ja nic takiego na temat Cilica nie mówiłem, więc nie wiem o co Ci chodzitak samo mowilisicie na 3-0 Cilica dzis :grin::grin:
Było kilka osób wczoraj jak podałem typ 3:0 na Cilica po 1,9 to niektórzy pisali że nie ma szans a i kurs marnyja nic takiego na temat Cilica nie mówiłem, więc nie wiem o co Ci chodzi
Jeśli chodzi o mnie to nie mówiłem że nie ma szans, tylko że nie widzę value. Ja pograłem dodatnie handi na Johnsona i też jestem szczęśliwyByło kilka osób wczoraj jak podałem typ 3:0 na Cilica po 1,9 to niektórzy pisali że nie ma szans a i kurs marny