pasquardo
Użytkownik
Ten sam repertuar?Po co w ogóle jakieś konto robić, jak wystarczy ściągnąć dodatek do Chrome - Sport Zone i to jest dokładnie to samo ????
Ten sam repertuar?Po co w ogóle jakieś konto robić, jak wystarczy ściągnąć dodatek do Chrome - Sport Zone i to jest dokładnie to samo ????
Haha kozak, szkoda tylko, że Johnson się popłakał w trzecim secie, który spokojnie mógł wygrać bo był brake to przodu, ale oddał dwa gemy za darmo. Plus, był tb, wiec mogło pójść różnie. Dla mnie value nie było, brawo że masz jajai Cilic planowo 3:0, jak wczoraj podałem ten typ to niektórzy nie wierzyli jak ktoś może w ogóle grac coś w stronę Cilica i to po tak słabym kursie, ale widać niektórzy dalej grają kierując sie nazwiskiem a nie aktualną dyspozycją
Przeczytaj analize z działu ATP. Napisałem że Cilic w ważnym momencie wygra decydujące piłki. I zapewniam Cię że jeżeli byłby 3 tb to Chorwat by trzy wygrał. A to że Johnson był brejk do przodu to nic nie znaczyło tym bardziej że to był początek seta. Nawet na chwilę typ nie był zagrożony. I nie można pisac że ktoś mogł spokojnie wygrac seta przy prowadzeniu 2:0 w secie, gdyby miał 40:0 przy 5:4 to byłby blisko setaHaha kozak, szkoda tylko, że Johnson się popłakał w trzecim secie, który spokojnie mógł wygrać bo był brake to przodu, ale oddał dwa gemy za darmo. Plus, był tb, wiec mogło pójść różnie. Dla mnie value nie było, brawo że masz jaja
Pewnie dla tego że mecze kończyłyby się po 45 minutach a kibice płacą za bilety i chcą obejrzeć meczPo co ta gra do trzech wygranych setów w deblu jak i tak wszyscy praktycznie odpuszczają przy stanie 0:2?
O ile pamietam kiedys dawali transmisje meczu z NC+ takze sie nie p...la ????Ten sam repertuar?
Szkoda,w 3 secie z 5-1 odrobila na 5-4, ale ostatecznie przegrała
Mi nie doszłaczy komuś "zniknęła" kasa z konta w sts?
Chisnall avg 85Na finał darta próbuje Chizzy +3,5 @2,03
Mam to samo zdanie, chyba czas się przenieść na fortune lub totolotkaSTS to najwieksze scierwo, cały czas problemy techniczne:
- znika kasa z konta
- problemy z logowaniem
- wylogowuje co 10minut
- dubluje kupony
A najlepsze jest to, ze gdy napisalem na live chat czy maja zamiar coś z tym zrobić to dostałem odpowiedz, ze oni żadnych błedów technicznych nie widzą. Brak profesjonalizmu i tyle.