miki19
Użytkownik
Server ErrorTa apka sts to jeb*ne gó#no... 2-3 dzień na tym jade i już mam dosyć -.-
We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.
Cały STS to gó#no.
Server ErrorTa apka sts to jeb*ne gó#no... 2-3 dzień na tym jade i już mam dosyć -.-
Jakieś problemy? To nie appka, po prostu trzasnęli o 15:40 przerwę techniczną, która miała trwać 5min, a tu dalej. Nienormalni są...Ta apka sts to jeb*ne gó#no... 2-3 dzień na tym jade i już mam dosyć -.-
Mówię o tym, że co chwile mnie z niej wywala i wyskakuje info, że złe hasło wpisuje ????Jakieś problemy? To nie appka, po prostu trzasnęli o 15:40 przerwę techniczną, która miała trwać 5min, a tu dalej. Nienormalni są...
Jak mój wygrywa to wygrywa.bo seta się nie przegrywa przecież tylko go oddaje ????
Gram i obiecuję, że nie będę płakał, wchodzi na miękko.Siatkówka plażowa do gry:
https://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2017-a-141900-3.html#post6452223
Mecze od 16:00. Kilka słów analizy.
Podbijam jeszcze raz. Wstańcie z leżaków, wyjdźcie z basenów w swoich kurortach zagranicznych i delektujcie się tym meczem.Ostapenko -Konta meczyk na wysokim poziomie. Taki wyjatek wśród tych pojedynków w tych dniach przed Wimbledonem.
XDDGram i obiecuję, że nie będę płakał, wchodzi na miękko.
Poszedłem po Dr Peppera jak mieli 2 punkty przewagi włosi a tu taki cyrk xDXDD
Może nie potrafią na nich grać z h2h przebiegu xD