>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dla osób chętnych do gry Polski z Iranem - Kuba tracąc tego seta z Chińczykami, automatycznie dała naszym chłopakom awans. Także lepiej się wstrzymać z grą. Niby grają o 1 miejsce w grupie, ale karty i tak rozda mecz Brazylia - Rosja. Podejrzewam, że jedni i drudzy nie chcą trafić na Polskę. Warto śledzić wyniki i wziąć to pod uwagę ;)
Jak już jesteś w temacie, to podrzuć swoje przemyślenia,ostatecznie przed meczem.

5567 719

5567

Użytkownik
Objaśnisz o co chodziło w dwóch słowach?
No przed zamknięciem calorocznego wszyscy sie srali co to będzie itd. i pojawił sie koleś, który oferowal skan papierka potwierdzającego zamieszkanie w UK (z Twoim nazwiskiem itd.), no i niby pisal, ze wysyłając to do supportu, będzie można normalnie dalej dzieki temu grać w Polsce w calorcznym. Oczywiście wolal za to dla siebie kilka stówek :]

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
No przed zamknięciem calorocznego wszyscy sie srali co to będzie itd. i pojawił sie koleś, który oferowal skan papierka potwierdzającego zamieszkanie w UK (z Twoim nazwiskiem itd.), no i niby pisal, ze wysyłając to do supportu, będzie można normalnie dalej dzieki temu grać w Polsce w calorcznym. Oczywiście wolal za to dla siebie kilka stówek :]
Mają ludzie fantazję.
Under u Djoka minuuuuuuus.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
O taaaak - na taką perełkę czekałem całe MŚ. Może nie 100%, ale kurs w ogóle nie adekwatny do ryzyka - tylko i wyłącznie po nazwie chyba polecieli, bo z przebiegu turnieju na pewno nie.
USA - Egipt @3.65 iforBet 2.5/10 ✅
USA - Egipt (+10.5) @1.80 iforBet 8/10 ✅
Przecież Jaknesi są mega słabi. Egipcjanie też wirtuozami siatkówki nie są, ale bez przesady. Ktoś to oglądał choćby po dwa mecze tych drużyn, nie wystawi takiego kursu. Dla porównania 1xbet ma Egipt po 2.64. Ja pobieram i czekam z niecierpliwością!
/ Fortuna ma Egipt po 3.95 jakby co ;)
No i fajnie! Tak jak pisałem, kompletnie niezrozumiałe dla mnie kursy. Ale to dobrze, skorzystałem ja, może ktoś jeszcze ????

Otrzymane punkty reputacji: +39
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ludzie ja to nie wiem jak tak można. Na każdym kroku widzicie problem. Nie rozlicza źle, rozlicza źle. Chyba po prostu nie macie co robić i musicie prowokować każdego po kolei.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
No i fajnie! Tak jak pisałem, kompletnie niezrozumiałe dla mnie kursy. Ale to dobrze, skorzystałem ja, może ktoś jeszcze ????
ładnie to wyczailes, ja cały turniej przeciwko Jankesom, ale tym razem mniejsza stawka, bo jednak Egipt to też pionki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom