Semtex
Użytkownik
Przecież drugi set dopiero, co za Janusz ...
3/3
Mam nadzieję że Chińczycy się zmieszczą w handi
Przecież drugi set dopiero, co za Janusz ...
3/3
Mam nadzieję że Chińczycy się zmieszczą w handi
Przekręt nie przekręt, ode mnie chyba 3 stowki chcial. Jak pare osób się skusilo to za free mu troche wpadlo.No to przekręt życia zrobił
Jak już jesteś w temacie, to podrzuć swoje przemyślenia,ostatecznie przed meczem.Dla osób chętnych do gry Polski z Iranem - Kuba tracąc tego seta z Chińczykami, automatycznie dała naszym chłopakom awans. Także lepiej się wstrzymać z grą. Niby grają o 1 miejsce w grupie, ale karty i tak rozda mecz Brazylia - Rosja. Podejrzewam, że jedni i drudzy nie chcą trafić na Polskę. Warto śledzić wyniki i wziąć to pod uwagę
Objaśnisz o co chodziło w dwóch słowach?Przekręt nie przekręt, ode mnie chyba 3 stowki chcial. Jak pare osób się skusilo to za free mu troche wpadlo.
No przed zamknięciem calorocznego wszyscy sie srali co to będzie itd. i pojawił sie koleś, który oferowal skan papierka potwierdzającego zamieszkanie w UK (z Twoim nazwiskiem itd.), no i niby pisal, ze wysyłając to do supportu, będzie można normalnie dalej dzieki temu grać w Polsce w calorcznym. Oczywiście wolal za to dla siebie kilka stówek :]Objaśnisz o co chodziło w dwóch słowach?
Wiem właśnie, źle przeliczyłem. Myślę ze Djoko w tie breaku ugra, ale zobaczymyJak Young wygra drugiego 7-6 a później utopi 2-6 to wiesz co będzie.
Mają ludzie fantazję.No przed zamknięciem calorocznego wszyscy sie srali co to będzie itd. i pojawił sie koleś, który oferowal skan papierka potwierdzającego zamieszkanie w UK (z Twoim nazwiskiem itd.), no i niby pisal, ze wysyłając to do supportu, będzie można normalnie dalej dzieki temu grać w Polsce w calorcznym. Oczywiście wolal za to dla siebie kilka stówek :]
Egipt ????Egipt,tu coś może powalczyć,po 3,40 można spróbować.
DNSy zmień na kompie i w telefonie aplikacja dnset. Będzie działaćTyle, że żadnej wiadomości nie dostałem w moim przypadku od UPC
Jeszcze szybciej rozlicz. Jak mnie takie coś wpienia! :-|Egipt ????
3:1
No i fajnie! Tak jak pisałem, kompletnie niezrozumiałe dla mnie kursy. Ale to dobrze, skorzystałem ja, może ktoś jeszcze ????O taaaak - na taką perełkę czekałem całe MŚ. Może nie 100%, ale kurs w ogóle nie adekwatny do ryzyka - tylko i wyłącznie po nazwie chyba polecieli, bo z przebiegu turnieju na pewno nie.
USA - Egipt @3.65 iforBet 2.5/10
USA - Egipt (+10.5) @1.80 iforBet 8/10
Przecież Jaknesi są mega słabi. Egipcjanie też wirtuozami siatkówki nie są, ale bez przesady. Ktoś to oglądał choćby po dwa mecze tych drużyn, nie wystawi takiego kursu. Dla porównania 1xbet ma Egipt po 2.64. Ja pobieram i czekam z niecierpliwością!
/ Fortuna ma Egipt po 3.95 jakby co
Działa, dziękiDNSy zmień na kompie i w telefonie aplikacja dnset. Będzie działać
ładnie to wyczailes, ja cały turniej przeciwko Jankesom, ale tym razem mniejsza stawka, bo jednak Egipt to też pionkiNo i fajnie! Tak jak pisałem, kompletnie niezrozumiałe dla mnie kursy. Ale to dobrze, skorzystałem ja, może ktoś jeszcze ????
ale daje popis, miał już w 2 secie *2-5 30-30 i robi 5-5