madritista94
Użytkownik
nieeeDziała wam ten syfiasty sts ?
nieeeDziała wam ten syfiasty sts ?
Prawdopodobnie zablokował Ci dostawca internetu. U mnie działa.
mają co jakiś czas takie zwiechy... na dłuższą metę, nie da się tego wytrzymać, ja od marca gram w sts i juz mam powoli dośćOstatnio ruszyłem z gra na STS i mam pytanko, co jakiś czas wywala mnie z apki i muszę logować się ponownie. Wpisuje hasło i wyskakuje że błędne hasło... I tak za każdym razem, aż po jakimś czasie loguje...
Witamy w państwie PiS ????
Tyle, że żadnej wiadomości nie dostałem w moim przypadku od UPCPrawdopodobnie zablokował Ci dostawca internetu. U mnie działa.
Dunne + 5.5 @ 1.73
Siatkówka plażowa - Porec Major
Liamin/Krasilnikov vs Schumann/Thole 1 @ 1.30
Meppelink/Van Gestel vs Schutzenhofer/Schwaiger 1 @ 1.55
@ 2.02 Dafabet
Mecze 13.00 oraz 14.00
Martic 1.55 ????
Trochę szczęśliwie ten Śląsk do przerwy - Kosecki z karnego w 45' :grin:Słowik - Dankowski, Pawelec, Celeban, Cotra - Chrapek, Madej, Riera, Pich, Kosecki - Piech
Najmocniejszy skład jaki może być na ten moment. Pierwszy sparing Urbana z takim składem, zaczyna się walka o skład.
Śląsk @1.60
Śląsk/HT @2.15
iforBet
Djokovic - Young
Young +6,5 @1,70
Jak Young wygra drugiego 7-6 a później utopi 2-6 to wiesz co będzie.
3/3
Mam nadzieję że Chińczycy się zmieszczą w handi
W pierwszym secie 8 gemów, ale ostatecznie raczejDjoko - Young under 20,5 gema w meczu @1.95
Takie coś gram na dziś, zobaczymy jak będzie.
a dlaczego niby miałbyś dostać? Zgadza się, UPC zablokowało, bo ktoś tutaj przedtem pisał. Obczaj sobie to: https://forum.bukmacherskie.com/f537/typy-na-zywo-dyskusja-61-a-146082-470.html#post6450312Tyle, że żadnej wiadomości nie dostałem w moim przypadku od UPC
No to przekręt życia zrobiłPamiętacie użytkownika "wielka_pala" czy jakos tak? Gość pewnie skasowal kilku naiwniaków na utility bill i sluch o nim zaginal :grin: