>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Ostatnio ruszyłem z gra na STS i mam pytanko, co jakiś czas wywala mnie z apki i muszę logować się ponownie. Wpisuje hasło i wyskakuje że błędne hasło... I tak za każdym razem, aż po jakimś czasie loguje...
mają co jakiś czas takie zwiechy... na dłuższą metę, nie da się tego wytrzymać, ja od marca gram w sts i juz mam powoli dość

teraz lvbet testuje, ale oni też mają zwiechy, trzeba odświeżyc strone żeby czasem kurs odpowiedni złapać, brak apki to też wielki minus...

całoroczny wróć ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Słowik - Dankowski, Pawelec, Celeban, Cotra - Chrapek, Madej, Riera, Pich, Kosecki - Piech

Najmocniejszy skład jaki może być na ten moment. Pierwszy sparing Urbana z takim składem, zaczyna się walka o skład.

Śląsk @1.60 ✅
Śląsk/HT @2.15
✅

iforBet
Trochę szczęśliwie ten Śląsk do przerwy - Kosecki z karnego w 45&#39; :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +5
5567 719

5567

Użytkownik
Pamiętacie użytkownika &quot;wielka_pala&quot; czy jakos tak? Gość pewnie skasowal kilku naiwniaków na utility bill i sluch o nim zaginal :grin:

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Dla osób chętnych do gry Polski z Iranem - Kuba tracąc tego seta z Chińczykami, automatycznie dała naszym chłopakom awans. Także lepiej się wstrzymać z grą. Niby grają o 1 miejsce w grupie, ale karty i tak rozda mecz Brazylia - Rosja. Podejrzewam, że jedni i drudzy nie chcą trafić na Polskę. Warto śledzić wyniki i wziąć to pod uwagę ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom