Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Meksyk 2gim składem, póki co nic nie grają.
Dzisiaj dzień cudów Thiem dostaje 0:2 Włosi 1:3 to teraz meksyki w plecy a zaraz potem niemaszki i można zwijać interes.
Meksyk 2gim składem, póki co nic nie grają.
Dzisiaj dzień cudów Thiem dostaje 0:2 Włosi 1:3 to teraz meksyki w plecy a zaraz potem niemaszki i można zwijać interes.
Dokladnie. Troche szacunku by im sie przydalo, wliczajac rowniez scenke w ktorej trener Meksykanow z pyskiem wybiega do trenera NZ by go pouczac i szkolic...totalny brak szacunku ze strony Meksykanow
Od ponad roku to on w itfach grywa sporadycznie bo to nie jego poziom. Wiec dla ludzi interesujących i się tenisem to nie powinien być żaden z no name. Ja dowiedziałem się o nim w marcu 2016 gdy grałem go w meczu z Olivo. W sumie pierwszy raz go wtedy oglądałem Od tamtej pory śledzę jego grę.
Drogi Gościu,
ze względów prawnych strona internetowa bet-at-home.com jest niedostępna dla graczy posiadających adres zamieszkania w tym regionie. Jeśli masz pytania dotyczące naszego serwisu, prosimy o przesłanie wiadomości na adres [email protected] . Przepraszamy za niedogodności.
No to Bah też poleciał.