pezio
Użytkownik
Jak do tej pory grają słabiutko, więcej okazji bramkowych miała Nowa Zelandia.ktos oglada mecz i warto isc w meksyk ?
Jak do tej pory grają słabiutko, więcej okazji bramkowych miała Nowa Zelandia.ktos oglada mecz i warto isc w meksyk ?
trafne spostrzezenie, dzisiaj firmy bukmacherskie zacieraja receMeksyk 2gim składem, póki co nic nie grają.
Dzisiaj dzień cudów Thiem dostaje 0:2 Włosi 1:3 to teraz meksyki w plecy a zaraz potem niemaszki i można zwijać interes.
nie ma lepszego oglądania Mikser w oczy.Niemcy U21 - Dania U21 1HT @2
Meksyk - Nowa Zelandia 1HT @1.5
ako @3 Totolotek
lekko na lepsze oglądanie
Dokladnie. Troche szacunku by im sie przydalo, wliczajac rowniez scenke w ktorej trener Meksykanow z pyskiem wybiega do trenera NZ by go pouczac i szkolic...totalny brak szacunku ze strony MeksykanowBardzo dobrze tak Meksykowi, co oni myśleli że kim są ?? Okazali całkowity brak szacunku Nowej Zelandii, oby tak Kiwi ich ograło 3
Narazie sa zdecydowanie lepsi niz Dunczycy. Jak dalej beda tak grali to powinni cos strzelic do polowy.Warto wchodzić w Niemców?
nie tym razem, a myslalem ze mnie ponioslo jak po cichu liczylem na 1:1 ????
Od ponad roku to on w itfach grywa sporadycznie bo to nie jego poziom. Wiec dla ludzi interesujących i się tenisem to nie powinien być żaden z no name. Ja dowiedziałem się o nim w marcu 2016 gdy grałem go w meczu z Olivo. W sumie pierwszy raz go wtedy oglądałem Od tamtej pory śledzę jego grę.No właśnie nie wiem, w ITFach robi robotę