>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
To tak samo jakby ktoś napisał:
&quot;Jutro grube info z 5 ligi podwodnej Kambodżańskiej. Stay Tuned! Będzie grube granie! Zastaw dom&quot; ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
A czemu Police ? co za nimi przemawia ? Tomciomenie ,od dawna interesujesz sie liga Trinidadu i Tobago ? ???? bo kuzyn chce w to wejsc baaardzo grubo , ale czeka na twoje wskazowki !

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Na razie Police radzi sobie calkiem niezle .Skutecznie rozbijaja ataki przeciwnik , nie pozwalaja na oddanie strzalu rywalom , widac u nich , ze sa to zawodnicy , ktorzy wiedza o co graja , ktorzy maja zwyciestwo we krwi . Kilku zawodnikow jest na dobrym poziomie np. czarny zawodnik z kolczykiem w brzuchu , czarny zawodnik z kolczykiem w nosie i koscią we wlosach czy czarny albinos .

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Każdy gra co chce i tyle ,a mnie nie obchodzi co kto gra i nie czepiam się jego sprawa ,może grać co chce ,ja tylko napisałem co ja gram ,a nie żeby ktoś grał ,jego sprawa czy zagra ,czy nie i nikt się nie czepia ,nikogo
I nie gada jakiś bzdur na kogoś ,lepiej się zastanowić co kto pisze ,a nie się czepiać co kto gra
Każdy pisze swoje meczyki i też mamy się czepiać ż ektoś gra jakieś Mapy ,albo co innego
Ja nic nie pisze na ten temat jedynie się spytam czy warto zagrać jak wczoraj pytałem o jedną dziedzine i było wszystko dobrze
A jak coś napisałem typ to jest źle
Najlepiej nic nie pisać i będzie wszystko wpożądku
Miłego wieczoru życzę i weekendu
Jak coś źle napisałem to Przepraszam ,już milcze :spokodfhgfh::-| &lt;milcze&gt;

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Tomciomenie nie gniewaj sie na nich !! zawisc ich zżera i żółć z nich wyplywa ! zli sa , ze nie znaja sie na lidze Trinidadu i Tobago ???? kto pogral zwyciestwo Police = typ Tomciomena albo under 1,5 goli Caledonia = moj typ ?? przyznawac sie !! 0-0 jest 30 minuta

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Tomciomenie nie gniewaj sie na nich !! zawisc ich zżera i żółć z nich wyplywa ! zli sa , ze nie znaja sie na lidze Trinidadu i Tobago ???? kto pogral zwyciestwo Police = typ Tomciomena albo under 1,5 goli Caledonia = moj typ ?? przyznawac sie !! 0-0 jest 30 minuta
Jest spore prawdopodobieństwo, że będziecie mogli wyjść razem ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a czytaliscie artykul , historie tego Singapurczyka co ustawial mecz wszedzie , przebral robotnikow za pilkarzy i zorganizowal mecz itp? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom