>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Dziś w nocy powtórka finału majora w cs:go, bo3 Astralis vs Virtus.pro, zwycięzca bierze 250 tysięcy dolarów.
Virtus.pro
@2.90
STS
Izi

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Dziś w nocy powtórka finału majora w cs:go, bo3 Astralis vs Virtus.pro, zwycięzca bierze 250 tysięcy dolarów.

Virtus.pro
@2.90
STS

Izi
Myślisz, że miłość chłopaków do swoich rodzin sprawi że zaczną grać jak bogowie? Nie wiem czy jest sens ładowania w to kasy, bo jak dla mnie to nawet jakby z Kinguin grali to można by taki kurs wystawić i też bym się zastanawiał czy grać.. Ale powodzenia!

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Myślisz, że miłość chłopaków do swoich rodzin sprawi że zaczną grać jak bogowie? Nie wiem czy jest sens ładowania w to kasy, bo jak dla mnie to nawet jakby z Kinguin grali to można by taki kurs wystawić i też bym się zastanawiał czy grać.. Ale powodzenia!
Grając na Virtusów nigdy nie patrzę na ich formę poprzez mecze online, bo każdy wie że mają w te mecze wyłożone ; p przygarnąć 250k za jeden meczyk to dobra okazja, poza tym lan - vp zawsze było i będzie mocne, na dodatek przeciwnik Astralis, którzy ich &quot;upokorzyli&quot;, a później jeszcze gnojki na twiterze napsiali, że nie grali na serio : D także jak dla mnie value

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Najing Open - Kobiety

Mizoe/Hashimoto vs Dumbauskaite/Povilaityte 1 @ 2.95 Dafabet

Kurs z kosmosu. Tutaj nawet Litwinki nie będą mieć przewagi warunków fizycznych. Japonki bardzo solidne, strasznie mobilne, dużo pracujące w obronie. Młode Litwinki kiedyś zapowiadały się na parę, która może z powodzeniem przejść z juniorek do seniorek. Nic z tego do tej pory nie wyszło i na pewno w roli faworytek nie należy ich stawiać. Spokojnie mecz 50/50, a w mojej ocenie nawet można jako faworyta wskazać Azjatki. Warto

F 84

fanatyk00

Użytkownik

Kurs z kosmosu. Tutaj nawet Litwinki nie będą mieć przewagi warunków fizycznych. Japonki bardzo solidne, strasznie mobilne, dużo pracujące w obronie. Młode Litwinki kiedyś zapowiadały się na parę, która może z powodzeniem przejść z juniorek do seniorek. Nic z tego do tej pory nie wyszło i na pewno w roli faworytek nie należy ich stawiać. Spokojnie mecz 50/50, a w mojej ocenie nawet można jako faworyta wskazać Azjatki. Warto
Jest to w STS ?

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik

Na 1xbet 2.10.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom