marcusgreen
Użytkownik
Nie jest lepszy, ale czy może być gorszy ekspercie?Drągowski wcale nie jest jakoś lepszy dużo, podobny poziom, ale nie gra, więc dlatego siedzi
Nie jest lepszy, ale czy może być gorszy ekspercie?Drągowski wcale nie jest jakoś lepszy dużo, podobny poziom, ale nie gra, więc dlatego siedzi
Myślisz, że miłość chłopaków do swoich rodzin sprawi że zaczną grać jak bogowie? Nie wiem czy jest sens ładowania w to kasy, bo jak dla mnie to nawet jakby z Kinguin grali to można by taki kurs wystawić i też bym się zastanawiał czy grać.. Ale powodzenia!Dziś w nocy powtórka finału majora w cs:go, bo3 Astralis vs Virtus.pro, zwycięzca bierze 250 tysięcy dolarów.
Virtus.pro
@2.90
STS
Izi
Grając na Virtusów nigdy nie patrzę na ich formę poprzez mecze online, bo każdy wie że mają w te mecze wyłożone ; p przygarnąć 250k za jeden meczyk to dobra okazja, poza tym lan - vp zawsze było i będzie mocne, na dodatek przeciwnik Astralis, którzy ich "upokorzyli", a później jeszcze gnojki na twiterze napsiali, że nie grali na serio : D także jak dla mnie valueMyślisz, że miłość chłopaków do swoich rodzin sprawi że zaczną grać jak bogowie? Nie wiem czy jest sens ładowania w to kasy, bo jak dla mnie to nawet jakby z Kinguin grali to można by taki kurs wystawić i też bym się zastanawiał czy grać.. Ale powodzenia!
dzisiaj klasa, jak za starych dobrych czasów, gratki
Jest to w STS ?Siatkówka plażowa - Najing Open - Kobiety
Mizoe/Hashimoto vs Dumbauskaite/Povilaityte 1 @ 2.95 Dafabet
Kurs z kosmosu. Tutaj nawet Litwinki nie będą mieć przewagi warunków fizycznych. Japonki bardzo solidne, strasznie mobilne, dużo pracujące w obronie. Młode Litwinki kiedyś zapowiadały się na parę, która może z powodzeniem przejść z juniorek do seniorek. Nic z tego do tej pory nie wyszło i na pewno w roli faworytek nie należy ich stawiać. Spokojnie mecz 50/50, a w mojej ocenie nawet można jako faworyta wskazać Azjatki. Warto
Na 1xbet 2.10.Siatkówka plażowa - Najing Open - Kobiety
Mizoe/Hashimoto vs Dumbauskaite/Povilaityte 1 @ 2.95 Dafabet
Kurs z kosmosu. Tutaj nawet Litwinki nie będą mieć przewagi warunków fizycznych. Japonki bardzo solidne, strasznie mobilne, dużo pracujące w obronie. Młode Litwinki kiedyś zapowiadały się na parę, która może z powodzeniem przejść z juniorek do seniorek. Nic z tego do tej pory nie wyszło i na pewno w roli faworytek nie należy ich stawiać. Spokojnie mecz 50/50, a w mojej ocenie nawet można jako faworyta wskazać Azjatki. Warto
Już spadło, ja złapałem za 2.44Na 1xbet 2.10.
o czym ty mowisz? co to za mecz?Police wygra spokojnie piłka nożna .Można grać ja pograłem over 1,5 bezpiecznie