>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ten mecz świetnie pokazuje kto gra w klubie a kto &quot;gra&quot; w klubie. Prawa strona bez zarzutu, Kędziora + Frankowski spoko. Ale lewa i środek? Tylko Karol coś tam gra. Dawidowicz dno totalne, Kapustka to samo. Lipski oprócz bramki też nic ciekawego. Zero pomysłu na grę. Dzida do przodu jakbyśmy w napadzie mieli Kollera albo Croucha. A mamy Stepinskiego. Bielik za Dawidowicza w przerwie o gramy dalej!

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Troche smieszne jest branie zawodników na turniej rangi europejskiej którzy kopia sie po czołach w rezerwach (kapustka) albo graja ogony w lidze . Jak to mówi Wujo : Gramy bez bramkarza ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Troche smieszne jest branie zawodników na turniej rangi europejskiej którzy kopia sie po czołach w rezerwach (kapustka) albo graja ogony w lidze . Jak to mówi Wujo : Gramy bez bramkarza ????
Były komentarze, że Bielik nie gra bo nie grał w eliminacjach i nie jest zgrany. Ten skład co jest wygląda tak jakby każdy z nich nie grał. Zola go chwali za to jak sobie radził w Championship, ale lepiej Dawidowicza dać, który chyba leci na tym, że Benfica go kupiła.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
W takim razie skoro zgranie, brak gry w klubie tyczy się wobec Drągowskiego, który jedynie zadebiutował w jednym meczu Fiorentiny, a tak to chyba rezerwy, podobnie, jak Kapustka, to w czym jest lepszy. Bo gracz pola? Wydaje mi się, że bramkarz bez ogrania ma mniejsze szanse na zawiedzenie zespół niż gracz z pola.
Kapustka ze Stępińskim występowali na konferencji, ale różnica w grze w trakcie sezonu między tymi oboma zawodnikami jest ogromna. Stępiński wybrał słabszą ligę i słabszy zespół, ale grał i strzelał. Kapustka rzucił sie na głębokie morze.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
W takim razie skoro zgranie, brak gry w klubie tyczy się wobec Drągowskiego, który jedynie zadebiutował w jednym meczu Fiorentiny, a tak to chyba rezerwy, podobnie, jak Kapustka, to w czym jest lepszy. Bo gracz pola? Wydaje mi się, że bramkarz bez ogrania ma mniejsze szanse na zawiedzenie zespół niż gracz z pola.

Kapustka ze Stępińskim występowali na konferencji, ale różnica w grze w trakcie sezonu między tymi oboma zawodnikami jest ogromna. Stępiński wybrał słabszą ligę i słabszy zespół, ale grał i strzelał. Kapustka rzucił sie na głębokie morze.
Ale też do momentu, aż Nakoulma przeszedł do Nantes. Potem tylko ławka. Ja bym spróbował z Bielikiem na DP i Niezgodą do pomocy Stepinskiemu.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ale też do momentu, aż Nakoulma przeszedł do Nantes. Potem tylko ławka. Ja bym spróbował z Bielikiem na DP i Niezgodą do pomocy Stepinskiemu.
Zgadza się, druga połowa sezonu gorsza. Tam się chyba zmienił trener, który delikatnie rzecz ujmując nie był wielbicielem talentu Stępińskiego. Ale Nakoulma grał naprawdę dobrze, więc Polak nawet nie miał większy szans, co by nie mówić umiejętności. Jeśli zostanie, może czekać go słaby przyszły sezon, jeśli chodzi o występu (jeśli Nakoulma zostanie).

P.S. Przecież trenerem Nantes będzie Claudio Ranieri. To Mistrzostwo Francji w przyszłym sezonie? ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
brawo dla tych kasztanow z kanady. Belgia zero ale jednak z 21:18 i z 23:21 +pilka na atak( kiwnieta w siatke) to za malo. Teraz belgia pewnie pojdzie za ciosem i jeszcze wygra . Jak sie nie wygrywa 3:0 itd itp

seba6 533

seba6

Użytkownik
Jak dla mnie mozliwe. Ile to juz bylo takich meczy ze maja na widelcu 3:0 , oddaja frajersko i przegrywaja caly mecz. Zwlaszcza ze Belgia u siebie. Mysle ze tie break bedzie po latwym 4 secie Belgii

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom