dawid92
Użytkownik
Ja też go bardzo lubie. Nie pierdoli jak nie wiadomo jakim by był ekspertem tylko mówi po piłkarsku jak jest.A ja przeciwnie
Ja też go bardzo lubie. Nie pierdoli jak nie wiadomo jakim by był ekspertem tylko mówi po piłkarsku jak jest.A ja przeciwnie
Jak zawsze błyskawiczna karma za rozliczanie przed czasem :grin:
"truskawka na torcie" jest bezbłędnaJa też go bardzo lubie. Nie pierdoli jak nie wiadomo jakim by był ekspertem tylko mówi po piłkarsku jak jest.
Zgadza się, jak mieli już sporą przewagę przestałem oglądać,a tu proszęJak zawsze błyskawiczna karma za rozliczanie przed czasem :grin:
To była kwestia czasuNastępny gol Słowacja 2.10 STS
Wezmę ten Besiktas za drobne.
Kurs 2
Jest coś takiego, jak zgranie, tym ważniejsze na bramce z obroną, tym ważniejsze w reprezentacji.Wrabel broni zamiast Drągowskiego? Ja rozumiem, że pierwszy gra w I lidze, a drugi nie gra w lidze włoskiej, ale to znaczy, że ten drugi zaprezentuje się gorzej?
Drągowski wcale nie jest jakoś lepszy dużo, podobny poziom, ale nie gra, więc dlatego siedziWrabel broni zamiast Drągowskiego? Ja rozumiem, że pierwszy gra w I lidze, a drugi nie gra w lidze włoskiej, ale to znaczy, że ten drugi zaprezentuje się gorzej?