marcusgreen
Użytkownik
Hutten - Al Jaish under 3,5 (Syria)
Bynyodkor - Kokand 1912 (Uzbekistan) under 4,5
Ako. 2.60, lżej z racji dubla
Bynyodkor - Kokand 1912 (Uzbekistan) under 4,5
Ako. 2.60, lżej z racji dubla
Najpierw piszesz że warto grubo grać po czym się pytasz czy warto ryzykować ? Serio?!Janowicz wygra dzisiaj warto grubo grać na niego
Nie odwali jak wczoraj Polacy w siate
Troche straciłem na Polaków i piłce ,ale dzisiaj tenis wszedł i nocne wczprajsze Brazylijska kobiety
Prosze o podpowiedż co do Janowicza jest 1.65 umnie warto ryzykować??
Dziękuje
No to grubo grać czy nie ryzykować ????Janowicz wygra dzisiaj warto grubo grać na niego
Nie odwali jak wczoraj Polacy w siate
Troche straciłem na Polaków i piłce ,ale dzisiaj tenis wszedł i nocne wczprajsze Brazylijska kobiety
Prosze o podpowiedż co do Janowicza jest 1.65 umnie warto ryzykować??
Dziękuje
Zgoda w 100%. Sam pogram francuza.Ja widzę większe szanse po stronie francuza. Szczerze mówiąc to jestem zdziwiony tak niskim kursem na Jano. Paire od początku sezonu gra wszystkie możliwe turnieje, miał tylko tydzień przerwy. Obycie i ciągłość gry po stronie francuza. Dla mnie 48/52, kursy to jakaś podpucha
Wczoraj kursy wyglądały odwrotnie. Na Janowicza płacili ponad 2 i po takim kursie owszem opłacało się grać. Poszła masówa i wszystko się odwróciłoJa widzę większe szanse po stronie francuza. Szczerze mówiąc to jestem zdziwiony tak niskim kursem na Jano. Paire od początku sezonu gra wszystkie możliwe turnieje, miał tylko tydzień przerwy. Obycie i ciągłość gry po stronie francuza. Dla mnie 48/52, kursy to jakaś podpucha
HaasI Hass przegra a Janowicz wygra a Ty dwa kupony w plecy. Edziesz ????
To kto ma tam grać? Bo każda jedna od Konjuh niczym się nie różni. Nie wspominając o Rodine bo co ta grała skoro piszesz że Konjuh tragedia a i tak wygrała?WTA jest kapitalne. Rodina - Konjuh to kolejny popis parodii tenisa. Ostatecznie "wygrała" Konjuh ale po tym co sobą zaprezentowała to bym się zastanowił nad wycofaniem się z dalszej gry w turnieju ????