>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Janowicz wygra dzisiaj warto grubo grać na niego
Nie odwali jak wczoraj Polacy w siate
Troche straciłem na Polaków i piłce ,ale dzisiaj tenis wszedł i nocne wczprajsze Brazylijska kobiety
Prosze o podpowiedż co do Janowicza jest 1.65 umnie warto ryzykować??
Dziękuje

spoxsik 305

spoxsik

Użytkownik
Troche straciłem na Polaków i piłce ,ale dzisiaj tenis wszedł i nocne wczprajsze Brazylijska kobiety
Dziękuje
Najpierw piszesz że warto grubo grać po czym się pytasz czy warto ryzykować ? Serio?!

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Dziękuje
No to grubo grać czy nie ryzykować ;) ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja się pytam tylko czy grać grubo warto i nic więcej ,nie pisze ż ewarto grać tylko pytałem
Ale już nie ważne zresztą
Dziękuje
Miłego weekendu życzę wszystkim ;)
Dzięki Stefan za odpowiedź wystarczy mi
Już wczoraj Polacy pokazali niegram już Polaków nigdy

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Ja widzę większe szanse po stronie francuza. Szczerze mówiąc to jestem zdziwiony tak niskim kursem na Jano. Paire od początku sezonu gra wszystkie możliwe turnieje, miał tylko tydzień przerwy. Obycie i ciągłość gry po stronie francuza. Dla mnie 48/52, kursy to jakaś podpucha
Zgoda w 100%. Sam pogram francuza.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Przecież ludzie wszystko zależy od serwisu Janowicza. Janowicz bronił się z 0:40 z Dmitrovem tylko dzięki serwisowi. Będzie siadał to prawdopodobne tie breaki

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ja widzę większe szanse po stronie francuza. Szczerze mówiąc to jestem zdziwiony tak niskim kursem na Jano. Paire od początku sezonu gra wszystkie możliwe turnieje, miał tylko tydzień przerwy. Obycie i ciągłość gry po stronie francuza. Dla mnie 48/52, kursy to jakaś podpucha
Wczoraj kursy wyglądały odwrotnie. Na Janowicza płacili ponad 2 i po takim kursie owszem opłacało się grać. Poszła masówa i wszystko się odwróciło

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - ME U22 + FIVB Haga - Mężczyźni

Vitelli/Canegallo vs Drapchynski/Vauchkevich 1 @ 1.70
Plavins/Regza vs Plantinga/O&#39;Gorman 1 @ 1.70

@ 2.89 Dafabet

Ciśniemy dalej plażówkę. Mecze 17.30, 18.10

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie podobają mi się te picki dla G2. Jeżeli Misfits wygra early to później będzie im trudno wrócić w midgame. Late jest porównywalny, z lekkim wskazaniem na G2, ale to zobaczymy. Dla mojego typu przedmeczowego to nie wróży jakoś super, ale może wejdzie.
G2 -1.5 mapy @1.75 STS

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
WTA jest kapitalne. Rodina - Konjuh to kolejny popis parodii tenisa. Ostatecznie &quot;wygrała&quot; Konjuh ale po tym co sobą zaprezentowała to bym się zastanowił nad wycofaniem się z dalszej gry w turnieju ????

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
WTA jest kapitalne. Rodina - Konjuh to kolejny popis parodii tenisa. Ostatecznie &quot;wygrała&quot; Konjuh ale po tym co sobą zaprezentowała to bym się zastanowił nad wycofaniem się z dalszej gry w turnieju ????
To kto ma tam grać? Bo każda jedna od Konjuh niczym się nie różni. Nie wspominając o Rodine bo co ta grała skoro piszesz że Konjuh tragedia a i tak wygrała?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom