tomek80
Użytkownik
W ostatnim meczu grałem grubo po lepszym kursie i nie spodziewałem się,że tak łatwo wejdzie. Tym razem już tak dobrze raczej nie będzie,zobaczymy.Łoho ale spadło
W ostatnim meczu grałem grubo po lepszym kursie i nie spodziewałem się,że tak łatwo wejdzie. Tym razem już tak dobrze raczej nie będzie,zobaczymy.Łoho ale spadło
Początek kiepskiW ostatnim meczu grałem grubo po lepszym kursie i nie spodziewałem się,że tak łatwo wejdzie. Tym razem już tak dobrze raczej nie będzie,zobaczymy.
Andorra +4,5
@1.97
Naciągnął chyba dwugłowy.. To co, wychodzić z tego zakładu? Ogarnęli się nieźle w drugiej kwarcie i mogli nawet prowadzić do przerwyPrzed chwilą włączyłem Trento,o co chodzi z Suttonem na ławce,co on tak głową kręci ? Kontuzja,to pozamiatane,bo Trento ma 7 zawodników ?
Jeśli Sutton nie zagra,to zostaje im 6 zawodników,plus Houdge ma 3 faule i mimo ,że Venezia jest cienka, to pewnie to ogarnie .Sutton to ich najlepszy grajek. Jak ktoś zainwestował dużo,to bym dla świętego spokoju,zamykał.Naciągnął chyba dwugłowy.. To co, wychodzić z tego zakładu? Ogarnęli się nieźle w drugiej kwarcie i mogli nawet prowadzić do przerwy
dzisiaj sameBoulazac - Nantes 3 kwarta over 33,5 STS 1,83
Tak,tylko 7 normalnych,reszta statysci.Naciągnął chyba dwugłowy.. To co, wychodzić z tego zakładu? Ogarnęli się nieźle w drugiej kwarcie i mogli nawet prowadzić do przerwy
poza tym trento ma 10 zawodników, 9 bez Suttona
Kwalifikacje do następnych mistrzostw w 2019 rokuEj jak to jest jutro kwalifikacje u21 a mistrzostwa za 4 dni ktoś mi powie ocb?