opensparviere
Użytkownik
https://www.youtube.com/watch?v=v6YWTXJAq9g
Macie stream ziomeczki
Macie stream ziomeczki
on chyba dziękował za reputkęNigdy nie dziekuj przed rozliczeniem...
Ruchy kursow nie zawsze maja odzwierciedlenie w ile kasy idzie na dana druzyne. To jest paradoks kursow. Lepszy przyklad niz wyklad. Wyobraz sobie ze sam jestes bukmacherem i przyjmujesz zaklady. Wystawiles kursy 1.9 vs 1.9 i okazuje sie ze zle wystawiles kursy. Przychodzi Wawo i trzaska 50,000 na over. Co w takiej sytuacji robisz? jesli bedzie over to bedziesz musial wyplacic 45,000 na czysto(50,000*1.9). Zeby wyrownac kase po obu stronach, musisz paradoskalnie zwiekszyc kurs na over z 1.9 na 2.1( zwiekszyc zeby odstraszyc potencjalnych graczy, bo juz masz 50,000 pograne przez Wawo)a zanizyc na under do 1.6? Powiesz dlaczego? a no dlatego zeby ludzie wiecej wtopili niz wygrali...na over masz 50,000 pograne przez Wawo, jak na under kurs idzie w dol to robi sie masowka, sztuczne zanizanie kursow wkrecajac grajacym ze niby jest jakies "info". Wiekszosc grajacych lubi grac kursy ponizej 1.8, czy to dodatek do dubelka tripelka, tasiemki czy czegokolwiek bez sprawdzenia info. Trzymasz kurs 1.6 az nazbierasz 50,000 na under, i przed meczem wracasz z 1.6 vs 2.1 na 1.9 vs 1.9....i jestes zarobiony. Oczywiscie nie zawsze zebys nie pomyslal ze tak zawsze jest.Atp - dzięki ????
a na Cavs spadl kurs z 4,3 na 3,3 w ciagu 5 min przed meczem - tyle ludzi laduje w Cavs ? ????
37:33...Pograne +3.5 Cavs 1q @ 1.95 w 5 Dimes
:grin:GSW obstawiłes czy inny mecz oglądasz? Póki co goście super się prezentują i nie tracili gdy Lebron odpoczywał na ławce, nawet zyskali..Jakie sędziowanie pod gości xD
A czy napisałem że chujowo?:grin:GSW obstawiłes czy inny mecz oglądasz? Póki co goście super się prezentują i nie tracili gdy Lebron odpoczywał na ławce, nawet zyskali..
Mógł gwizdnąć, ja bym dalA to wejście atomowe Lebrona pod kosz przed chwilą..Nie powinno tam być dodatkowego rzutu za faul?
Jak to gdzie. Na stronie NBA na przykład ???? Curry aktualnie 5 assystZagrałem over asyst 7,5 S.Curry wejdzie
bo nie wiem gdzie to sprawdzić ?
https://watch.nba.com/game/20170612/CLEGSW?left=true Ma 5 do przerwy więc powinno na miękko.Zagrałem over asyst 7,5 S.Curry wejdzie
bo nie wiem gdzie to sprawdzić ?