>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Papua Nowa Gwinea - Wyspy Salomona X2 1.60
Obie ekipy z szansami na awans ale z realnymi tylko goście gdyż gospodarze musieliby wygrać minimum pięcioma bramkami.
Szedłbym w tym meczu w remis 0:0 lub 1:1 ale goście mogą nie kalkulować i wygrać.
Dla zabawy under 0,5 pierwsza połowa 3.30

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Ale co Wam dokładnie nie działa? Wbiłem na stronkę Unibetu i normalnie śmiga, zalogować się nie możecie czy w ogołe nie ładuje?
Oni często mają jakieś awarie.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Filipek, mi wyskakuje, że mają problemy techniczne i aktualizują strone. A wczraj w nocy normalnie chodziło.
Ja się nawet zalogowałem na stare konto, zadzwoń do dostawcy internetowego, ogólnie to do 1 lipca mieli zablokować wszystko, więc lepiej systematycznie wypłacać..

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ale co Wam dokładnie nie działa? Wbiłem na stronkę Unibetu i normalnie śmiga, zalogować się nie możecie czy w ogołe nie ładuje?
Oni często mają jakieś awarie.
Strona i konto dzialaja, nie ma zakladki bukmacger

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ja na dziś takie mocarne ako gram :
Hyeon Chung
Aleksandr Dolgopolov
Andrey Kuznetsov
Katar - Korea Południowa @ over 0,5 gola w 1 poł.
Papua Nowa Gwinea - Wyspy Salomona @ over 0,5 gola w 1 poł.
Syria - Chiny @ over 0,5 gola w 1 poł.

@ AKO 10,50

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Kto wedlug was wygra turnieje w Sturtgarcie i Bosh? W tym pierwszym to tradycjnie Federer , moze Dimitrov? W drugim juz ciezko wskazac. Nie wydaje mi sie aby Cilic mial wygrac

R 367

romeo12345

Użytkownik
Człowieku, operator ci nie zablokuje środków na koncie. Poczytaj sobie w temacie na ten temat, bo siejesz jakiś niepotrzebny ferment.

Telefon. Zainstaluj sobie przeglądarkę puffin lub opere i włącz vpn.
Stefan, środków mi nie zablokuje ale jak nie bede mógł wejsć na strone i sie zalogować zeby zrobić wypłate to juz zaczną sie problemy.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Stefan, ale Darcis na trawie ma wyniki strasznie marne. Zobacz na jego ostatnie mecze. MYślę, że jednak Ukrainiec to ugra.

arass1 381,7K

arass1

Użytkownik
Kto wedlug was wygra turnieje w Sturtgarcie i Bosh? W tym pierwszym to tradycjnie Federer , moze Dimitrov? W drugim juz ciezko wskazac. Nie wydaje mi sie aby Cilic mial wygrac
Może Mahut, ostatnie dwie edycje tego turnieju należały do niego. G. Muller też sobie nieźle poczyna na trawie. Właśnie w tych dwóch graczach upatrywałbym faworyta.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom