na początku myślałem że o sobie piszesz ????Przecież Novak gra na luzie, on trenuje 50% tego co robił rok, czy dwa temu.
Taki Thiem spragniony choć jednego wygranego szlema to zrobi wszystko, żeby wygrać.
Nole to gość, który spodziewa się drugiego dziecka i ma ogólnie włączony tryb ojcowski, a nie tenisowy.
Ok, dzięki, poczytam sobie. Mam nadzieję, że nie ma żadnych haczyków i kasa idzie już na konto.Poczytaj bo to najbardziej skomplikowany bonus z jakim miałem do czynienia. Dzięki
zdecydowanieGracie wawrinke?
w poprzednich meczach jak tracił podanie to szybciutko odrabiał, więc czemu dzisiaj miałoby być inaczej?Nie boicie się że jak Wawrinka straci swoje podanie to mu się odechce grać?
Chyba żartujesz.Nie boicie się że jak Wawrinka straci swoje podanie to mu się odechce grać?
2 : 0U19 League
Illes Akademia Haladas - Ferencvarosi Tc over 2,5
@2,05
Jeżeli Wawrince czegoś się nie chce, to gry na turniejach średniej rangi.Nie wiem, nie oglądałem wcześniejszych jego meczów. To jest taki typ który mnie w ogóle nie interesuje. Pytałem z ciekawości Skoro reprezentuje na tym turnieju jakiś poziom to w takim razie można go grać
Dla mnie to nie jest taki pewniak, Cilic moim zdaniem postawi znacznie większy opór niż Monfils, ale zobaczymy.Wawrinka na Szlemie a Wawrinka na innych turniejach to dwoch zupelnie innych typow. On na Szkemie wbija sie na taki poziom ze kazdego moze ograc. Nie widze dla Cilica zadnych szans. Jak Stasiek go rozrzuci po korcie to pozamiatane. Najwieksza bron Chorwata to bedzie serwis wiec jest duza szansa na TB w meczu ale przy decydujacej pilce mam nadzieje ze Stasiek bedzie gora.