>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
pompon67 122

pompon67

Użytkownik
Myślę, że w meczu Nadala z Thiemem można smiało iść w handi setowe na Austriaka.
On jako jedyny pogonił Hiszpana na cegle w tym roku. Będzie się działo ????
Niestety pogonił Hiszpana tylko dlatego że Hiszpan tego chciał. Widziałeś ile meczów rozegrał przed tamtym pojedynkiem z Thiemem? ;) Nie bierzcie w ogóle pod uwagę tamtego spotkania. Nadal wrócił do dobrego koksu i teraz żaden koleś nie ma co nawet marzyć o powąchaniu seta z hiszpańskim Pablo Escobarem.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Myślę, że w meczu Nadala z Thiemem można smiało iść w handi setowe na Austriaka.
On jako jedyny pogonił Hiszpana na cegle w tym roku. Będzie się działo ????
Tyle tylko, że wygrać z Nadalem w Paryżu a wygrać gdziekolwiek indziej to jednak różnica, mimo że nawierzchnia ta sama. Z tego meczu pomiędzy Nadalem a Thiemem w Rzymie nie wyciągałbym zbyt daleko idących wniosków w przypadku ich ewentualnego starcia tutaj w Paryżu. Hiszpan był tam po kilku wygranych turniejach, w perspektywie RG, z całą pewnością jego podejście, a przede wszystkim poziom gry w ewentualnym półfinale w Paryżu będzie diametralnie różny od tego co było w Rzymie.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Niech to Thiem wygra 3-0 to w piątek czeka nas zajebisty półfinał ???? Szkoda, że obaj nie mogą się spotkać w finale.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
nie no Panowie wszystko dzisiaj przemawia za Austriakiem, umiejętności, zaangażowanie, psycha, Thiem to przegra tylko jak zacznie psuć bo jak utrzyma poziom to nie widzę żadnych szans dla Djoka

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Mówie Wam, że to nie chodzi o psyche.
On teraz ma inne nastawienie do tenisa...ma kasę, chce spędzać czas z rodziną, wychowywać dzieci...On może to robić na luzie do końca życia.
Do tego dochodzi sam fizyczny trening, którego jest dużo mniej...
Nie da się być kozakiem non stop. Nadal też miał fatalne ostatnie 2 lata.
Nadal miał rozwalony nadgarstek, to zupełnie inna historia.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Panikujecie jak dziewczynki ????
Djoka dziś już nie ma. Jest na spacerze z dzieckiem ????
Ja nie napisałem, że Thiem pogoni Nadala. Powiedziałem, że według mnie Nadal tego meczu nie weźmie gładko 3:0....

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
tyle Thiem dał zarobić, że za drobniaczka jeszcze spróbuję DW 6:0 3 set @ 5.25
Ja władowałem jedną grubą stawkę w +1,5 i jedną w czysty win, ale oczywiście spękałem i zamieniłem ten drugi typ na Braciszky - też wyszło nieźle.
Musiało być dobrze, bałem się tylko, że ma w głowie poprzedni mecz - ale jak zauważył Stefan, może on wcale nie ma psychiki :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom