rakubedzburg
Użytkownik
Ja bym Djoko nie skreslal.... Panowie graja do 3 setow
Niestety pogonił Hiszpana tylko dlatego że Hiszpan tego chciał. Widziałeś ile meczów rozegrał przed tamtym pojedynkiem z Thiemem? Nie bierzcie w ogóle pod uwagę tamtego spotkania. Nadal wrócił do dobrego koksu i teraz żaden koleś nie ma co nawet marzyć o powąchaniu seta z hiszpańskim Pablo Escobarem.Myślę, że w meczu Nadala z Thiemem można smiało iść w handi setowe na Austriaka.
On jako jedyny pogonił Hiszpana na cegle w tym roku. Będzie się działo ????
Tyle tylko, że wygrać z Nadalem w Paryżu a wygrać gdziekolwiek indziej to jednak różnica, mimo że nawierzchnia ta sama. Z tego meczu pomiędzy Nadalem a Thiemem w Rzymie nie wyciągałbym zbyt daleko idących wniosków w przypadku ich ewentualnego starcia tutaj w Paryżu. Hiszpan był tam po kilku wygranych turniejach, w perspektywie RG, z całą pewnością jego podejście, a przede wszystkim poziom gry w ewentualnym półfinale w Paryżu będzie diametralnie różny od tego co było w Rzymie.Myślę, że w meczu Nadala z Thiemem można smiało iść w handi setowe na Austriaka.
On jako jedyny pogonił Hiszpana na cegle w tym roku. Będzie się działo ????
Nadal miał rozwalony nadgarstek, to zupełnie inna historia.Mówie Wam, że to nie chodzi o psyche.
On teraz ma inne nastawienie do tenisa...ma kasę, chce spędzać czas z rodziną, wychowywać dzieci...On może to robić na luzie do końca życia.
Do tego dochodzi sam fizyczny trening, którego jest dużo mniej...
Nie da się być kozakiem non stop. Nadal też miał fatalne ostatnie 2 lata.
Really? 1 pktColegio San Juan Letran Knights vs UE Red Warriors
Colegio San Juan Letran Knights â łącznie punktów:
Powyzej 77.5
@1.9
Rain or Shine Elasto Painters
Poniżej 72.5
@2.08
Ja władowałem jedną grubą stawkę w +1,5 i jedną w czysty win, ale oczywiście spękałem i zamieniłem ten drugi typ na Braciszky - też wyszło nieźle.tyle Thiem dał zarobić, że za drobniaczka jeszcze spróbuję DW 6:0 3 set @ 5.25
O co chodzi z tym mnożnikiem?Mnożnik x100 w LV BeET wykorzystany konkret
Thiem @ 3
jeszcze dogram Thiem 3:0 @ 2.75 Djoker na kolanach
tyle Thiem dał zarobić, że za drobniaczka jeszcze spróbuję DW 6:0 3 set @ 5.25
A jak ten bonus uzyskać?w skrócie dostajesz 1000pln bonusu na jeden strzał, musi być ako 3 spotkania minimum 2.5. W dziale masz opisane