>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
kapel 296

kapel

Użytkownik
Djoković to w ogóle jak na siebie wygląda śmiesznie. Boki zrywać że tak upadł taki wielki tenisista. A co jeszcze bardziej komiczne, z taką grą dochodzi do 1/4 wielkiego szlema. Dokąd zmierzasz sporcie?
Djok w takiej formie i tak jest lepszy jak 90% zawodników w tourze.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Djoković to w ogóle jak na siebie wygląda śmiesznie. Boki zrywać że tak upadł taki wielki tenisista. A co jeszcze bardziej komiczne, z taką grą dochodzi do 1/4 wielkiego szlema. Dokąd zmierzasz sporcie?
Jaki procent bankrolla na Dzoka poszedł?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Przecież Novak gra na luzie, on trenuje 50% tego co robił rok, czy dwa temu.
Taki Thiem spragniony choć jednego wygranego szlema to zrobi wszystko, żeby wygrać.
Nole to gość, który spodziewa się drugiego dziecka i ma ogólnie włączony tryb ojcowski, a nie tenisowy.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Taki Thiem spragniony choć jednego wygranego szlema to zrobi wszystko, żeby wygrać.
Nole to gość, który spodziewa się drugiego dziecka i ma ogólnie włączony tryb ojcowski, a nie tenisowy.
Zacznij coś grać a nie na forumku siedzisz :]

Otrzymane punkty reputacji: +3
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Przychodzi na trening, jeszcze butów nie zdąży zasznurować, a żona już dzwoni z fochem kiedy zamierza do domu wrócić. Ja to rozumiem :cool:

A 498

adziu32

Użytkownik
Novak zgodnie z planem wrze jak czajnik ???? Co się porobiło, taki mental miał mocny a teraz sobie nie radzi, jakieś wypalenie go dopadło.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Novak zgodnie z planem wrze jak czajnik ???? Co się porobiło, taki mental miał mocny a teraz sobie nie radzi, jakieś wypalenie go dopadło.
mam wrażenie, że duża w tym była zasługa Beckera, on potrafił Djoka dobrze nastawiać, bez Niego łeb się trochę posypał

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Mówie Wam, że to nie chodzi o psyche.
On teraz ma inne nastawienie do tenisa...ma kasę, chce spędzać czas z rodziną, wychowywać dzieci...On może to robić na luzie do końca życia.
Do tego dochodzi sam fizyczny trening, którego jest dużo mniej...
Nie da się być kozakiem non stop. Nadal też miał fatalne ostatnie 2 lata.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Myślę, że w meczu Nadala z Thiemem można smiało iść w handi setowe na Austriaka.
On jako jedyny pogonił Hiszpana na cegle w tym roku. Będzie się działo ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Myślę, że w meczu Nadala z Thiemem można smiało iść w handi setowe na Austriaka.
niech on na razie dowiezie zwycięstwo z Djokiem, trochę $$ w Niego wsadziłem

madritista94 571

madritista94

Użytkownik
chłopie on jeszcze nie wygrał z Djokovicem a ty juz myslisz o meczu z Nadalem , którego moze jeszcze nie byc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom