adrianoss
Użytkownik
Nie zatrzymują.zastanawia mnie czy między setami zatrzymują zegar?
Nie zatrzymują.zastanawia mnie czy między setami zatrzymują zegar?
A kto ostatnio trzyma serwis z Nadalem? Nie wiem czemu akurat zakładasz że Busta powinienTen over na minuty tak samo pograłem, ale jak on tak będzie oddawać swoje podanie to nawet do 100 nie dojdzie. A szkoda, bo gdyby trzymał swój serwis to kto wie czy nawet o seta by się nie pokusił.
ale chyba nie do 0Bautista też łamał
najlepiej na streamie patrzeć na zegar bo na livesport masz tylko długość setagdzie można sprawdzić ile trwa mecz ?
a nie sorry na livesport uwzględniają przerwy bo jest napisane że 2 set trwa już 15 minutnajlepiej na streamie patrzeć na zegar bo na livesport masz tylko długość seta
Dla overa czasowego najlepiej jakby go łamał do 40 :grin:ale chyba nie do 0
Nadal jakoś wybitnie tego pierwszego seta nie grał. Gdyby Busta utrzymał swoje podanie albo chociaż trochę bardziej się postarał to kto wie jak by to dalej wyglądało, a na pewno by pograli trochę dłużej ^^A kto ostatnio trzyma serwis z Nadalem? Nie wiem czemu akurat zakładasz że Busta powinien
Ciekawe tylko czy Unibecik tak samo to uwzględnia ????a nie sorry na livesport uwzględniają przerwy bo jest napisane że 2 set trwa już 15 minut