Dziwny ten mecz. 2 z hakiem przed meczem, a w 1 secie przy 5:5 Caluori chodziła po 3.50
Murek po pierwszym secie nawet się nie ucieszył, a teraz raduje się z poszczególnych punktów - też trochę świruje. Ale co z tego, jak punktów nie chce oddawać za darmo.No niestety, ale psycha Rosjanina słabo wygląda.
Ale miałem tez pre pograne under 170.5 w AKO co tylko to zostało więc lepszy zysk na przedziale wpadł :razz:gratulacje ale ryzyko, uratowala Cie doslownie ostatnia trojka![]()
Nigdy nie wygrał jak na niego stawiałem...mój pierwszy zakład na 1000zł utopił. Dziś nie pograłem, zarabiajcie sobieVerdasco co robi na razie ;D
no ja ominalem ten mecz ,bo to dla mnie no bet ale milo sie ogladaNigdy nie wygrał jak na niego stawiałem...mój pierwszy zakład na 1000zł utopił. Dziś nie pograłem, zarabiajcie sobie![]()
Nie wiem czy to forma Verdasco zmoim 2009 ale Japonczyk ma cos ostatnio z głową. Nie wiem czy martwi się o swoje nadgarstki czy po prostu ma świadomość że jego forma jest daleka od optymalnejCzy to jest ta forma Verdasco z 2009 roku z AO ? Kto wie ???? Na razie Kei baty dostaje.