Dziwny ten mecz. 2 z hakiem przed meczem, a w 1 secie przy 5:5 Caluori chodziła po 3.50
Murek po pierwszym secie nawet się nie ucieszył, a teraz raduje się z poszczególnych punktów - też trochę świruje. Ale co z tego, jak punktów nie chce oddawać za darmo.No niestety, ale psycha Rosjanina słabo wygląda.
Ale miałem tez pre pograne under 170.5 w AKO co tylko to zostało więc lepszy zysk na przedziale wpadł :razz:gratulacje ale ryzyko, uratowala Cie doslownie ostatnia trojka
Nigdy nie wygrał jak na niego stawiałem...mój pierwszy zakład na 1000zł utopił. Dziś nie pograłem, zarabiajcie sobieVerdasco co robi na razie ;D
no ja ominalem ten mecz ,bo to dla mnie no bet ale milo sie ogladaNigdy nie wygrał jak na niego stawiałem...mój pierwszy zakład na 1000zł utopił. Dziś nie pograłem, zarabiajcie sobie
Nie wiem czy to forma Verdasco zmoim 2009 ale Japonczyk ma cos ostatnio z głową. Nie wiem czy martwi się o swoje nadgarstki czy po prostu ma świadomość że jego forma jest daleka od optymalnejCzy to jest ta forma Verdasco z 2009 roku z AO ? Kto wie ???? Na razie Kei baty dostaje.