No lepiej żeby zrobił drugiego setaJa postawilem over 36 gema w meczu Ferdynanda z Japoncem i trochę zaczynam się bać... Mam nadzieję, że Japończyk troszkę ofarnie
Na pewno nie zdziwiłoby mnie zwycięstwo pary Peralta/Zeballos, bo Panowie bardzo fajnie wyglądają w tej edycji. Murray/Soares i Dodig/Granollers powinni ogarnąć.dziś i jutro w deblach meskich na Rg sensacje beda ?
Wlasnie kreczu tu się najbardziej obawiam. To nie jest zawdonik który walczy do końca ze swoimi słabościami.ale wydaje mi sie ze bd krecz Keia, widac ze nie uderzea pilek w swoim stylu
Oj nie wiem, musisz poszukać lub zapytać jakiegoś doświadczonego moderatora.ok noname a w jakim dziale o tym napisac?
chcem puscic wlasnie cabal/farah , murray/soaers + dodig/granollersNa pewno nie zdziwiłoby mnie zwycięstwo pary Peralta/Zeballos, bo Panowie bardzo fajnie wyglądają w tej edycji. Murray/Soares i Dodig/Granollers powinni ogarnąć.
Jak wygrał swojego gema serwisowego to nadzieja jestKei mecz @ 4.2
Po takim kursie nie mogę nie spróbować
Najciężej powinno być z 1 meczem, potem to raczej luźno. Sam myślałem o +1,5 seta Peralta/Zeballos + to co Ty zagrałeś, ale odpuściłem ostateczniechcem puscic wlasnie cabal/farah , murray/soaers + dodig/granollers