>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Ja postawilem over 36 gema w meczu Ferdynanda z Japoncem i trochę zaczynam się bać... Mam nadzieję, że Japończyk troszkę ofarnie

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Ja postawilem over 36 gema w meczu Ferdynanda z Japoncem i trochę zaczynam się bać... Mam nadzieję, że Japończyk troszkę ofarnie
No lepiej żeby zrobił drugiego seta ;)
Albo się ogarnie albo krecz, innej opcji nie widzę. Gorzej być nie może jak to się mówi.

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
dziś i jutro w deblach meskich na Rg sensacje beda ?
Na pewno nie zdziwiłoby mnie zwycięstwo pary Peralta/Zeballos, bo Panowie bardzo fajnie wyglądają w tej edycji. Murray/Soares i Dodig/Granollers powinni ogarnąć.

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Nishikori kontuzja albo kupa go ciśnie nie wiem ... ale ogladalem jego poprzednie mecze i wiem na co go stać, więc cos musi byc na rzeczy

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Polecam z tenisa stołowego szybki zakładzik na live
Lehel Demeter win w fortunie akurat jest 1.92
Po pierwszym secie nawet koło @5 chodziło. Lehel potrzebował czasu żeby się wstrzelić :]
Skończyło się 3-1 ✅✅✅
Nie rozumiem tez kursu na Kissa w kolejnym meczu. Na fortunie jest @8.9 za jakieś drobne można spróbować. Ghosh jeszcze seta nie ugrał w dwóch meczach poprzednich

Otrzymane punkty reputacji: +25
kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
chcem puscic wlasnie cabal/farah , murray/soaers + dodig/granollers
Najciężej powinno być z 1 meczem, potem to raczej luźno. Sam myślałem o +1,5 seta Peralta/Zeballos + to co Ty zagrałeś, ale odpuściłem ostatecznie

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
To co zrobiła Krejcikova w końcówce meczu przy siatce to jest sportowy kryminał, że nie wspomnę jak serwowały gdy miały przewagę przełamania, żeby nawet seta nie ugrać to wstyd

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom