>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
owca26 171

owca26

Użytkownik
To ze spada nie ma nic do koncowego wyniku bo przez caly mecz bedzie rosnac i spadac bez przerwy.

P.S. Ja dzisiaj na Skygora handi +4.5 na live bede czekal po 1.9. Janowicz po 1.16 ???? ???? ???? Ktos gra?
ja mówie o kursach pre a nie in-play, to wanie ma wszystko do tego. Masz konto na BF ?? jeli nie masz to spytaj kazdego tradera, który gra na BF i Ci to samo powie. To gielda BF wyznacza trend wg, ktorego w 80% przypadkow podaza kurs

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@Owca, nie mam bf. Co do in-play i mojego 4.5 handi, to kurs 1.16 to handi 4.5 niezaleznie od tego. Chodzi o to ze moj buk akurat nie ma zakladu w pre (+4.5 na Skugora), ale na 5 min przed rozpoczeciem bedzie ten zaklad na live i bedzie handi.

owca26 171

owca26

Użytkownik
ATP-open, jeste kumatym gosciem i uwazam, ze powinienes zalozyc konto na BF, zwlaszcza ze wiem, ze dzialasz na jakis programikach bukmacherskich itd. Obserwowanie zachowan gieldy i to jaki ona ma wplyw na caly swiat bukmacherskie napewno by Ci pomoglo. Nie mialem zamiaru sie wymadrzac, pozdro

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Co teraz bramkarz Rosji zrobił...
E: Fajnie wyglądała powtórka w zwolnionym tempie, jak Meksykanin dostał z buta w klate a spadał z uśmiechem na murawę bo gol xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom