atp_open
Użytkownik
co by nie bylo to handi na Zverewa. Federer nie ogarnia swoich handicapow. Dzisiaj fed -4.5 po 1.66 a i tak nie ogarnal z CzaczanowJeżeli Zverev tradycyjnie zawali 1 seta to z Ferdziem już nie odrobi.
co by nie bylo to handi na Zverewa. Federer nie ogarnia swoich handicapow. Dzisiaj fed -4.5 po 1.66 a i tak nie ogarnal z CzaczanowJeżeli Zverev tradycyjnie zawali 1 seta to z Ferdziem już nie odrobi.
brawo Zverev :grin:Rysiu wygrał 1 seta ale czy wygra mecz? Według mnie nie
nie weszłotym razem nie gram siatki od Rogera, co nie znaczy że nie wejdzie
Z kwali nie ma streamówStream do Janowicza? Ktos dobrej duszy
Dimitrov - Lopez Tie break w 1 secie @ 2.30 delikatnie...
Była jeszcze opcja, że Lopez nie wytrzyma fizycznie - to jego 9. mecz w ciągu 11 dni (jeszcze debla grał). Wczoraj w trzecim secie wyglądał słabo na tle Berdycha, ale jak widać zregenerował się.A co wy myśleliście. Lopez specjalista od trawy. Ten mecz to tylko Lopez lub no bet był.
To prawda. Akurat wczoraj obawiałem się, że Lopez może nie dać rady (bronił piłkę meczową) i nie obstawiałem tego meczu, ale Dimitrov jako przeciwnik dzisiaj wydawał mi się lepszym wyborem do pokonania od Berdycha. :grin:Była jeszcze opcja, że Lopez nie wytrzyma fizycznie - to jego 9. mecz w ciągu 11 dni (jeszcze debla grał). Wczoraj w trzecim secie wyglądał słabo na tle Berdycha, ale jak widać zregenerował się.
Murray/Soares @ 1.40Jakieś peffy na wieczór?