>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Statystuja w sensie śledzą? Dobrze rozumiem? Jesli tak, to Dutra predzej niz Ci się wydaje tez będziesz statystował hehe :razz:
Statystują i pierdolololo bez większego poglądu co zresztą widać. Tu krzyknie tu skomentuje byle dać głos, jak w telewizji.

D 0

dutra

Gość
Chicago White Cox - Oakland Athletics
Suma Suma poniżej 10 @2 1xbet
chuja ugrajo skarpety BO TAK.
podbijam.
Oakland Athletics - Chicago White Cox

poniżej 10.5 @ 2.28 1xbet
✅✅
Wybacz, czekałem z odpowiedzią na rozliczenie żeby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.
Nie wiem co za obozy śledzisz ale pewnie by cie mądralo do harcerzy nie przyjęli. Zresztą może czas zwrócić uwagę w kim jest problem bo nie pierwszy raz ktoś ci coś zarzuca harcerzyku.
Przez dłuższą chwilę myślałem że jesteś z tych kumatych ale chyba tylko frustrat. Dobranoc.

5567 719

5567

Użytkownik
✅✅

Wybacz, czekałem z odpowiedzią na rozliczenie żeby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.

Nie wiem co za obozy śledzisz ale pewnie by cie mądralo do harcerzy nie przyjęli. Zresztą może czas zwrócić uwagę w kim jest problem bo nie pierwszy raz ktoś ci coś zarzuca harcerzyku.
Przez dłuższą chwilę myślałem że jesteś z tych kumatych ale chyba tylko frustrat. Dobranoc.
Ja frustrat? Hahaha O co Ci typie chodzi bo cos zagadkowo żeś napisal. Odpisałem chłopakowi, ze fajnie, ze zarobil i tyle., no i ze nerwy musial miec bo mecz sie decydowal do ostatniej pilki. Na to Ty wyskoczyles i cos Ci się nie spodobało. Ja Pier... Tak, faktycznie, cos ze mną nie halo ???? To jest naprawdę niemożliwe żeby o cos takiego sie przysrac. Jeszcze pewnie dzieciak z 10 lat mlodszy harcerzyku do mnie wypisuje hahaha. Leze. Pozdrawiam i wysokich wygranych bobaski.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Kobiety

Betschart/Huberli vs Davidova/Shchypkova 1 @ 1.35
Felisberta da Silva/Maximo vs Dabizha/Abalakina 1 @ 1.45

@ 1.96 Dafabet

Powinno spokojnie wejść
Podbijam Flisberta/Maximo po @2.3, zobaczymy
Sts przez chwile mial jakas zwieche i dawal @8 na nie, ale nie zdazylem wplacic :;/:
5-1 w 3 secie i juz raczej bedzie ⛔⛔

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Kobiety

Betschart/Huberli vs Davidova/Shchypkova 1 @ 1.35
Felisberta da Silva/Maximo vs Dabizha/Abalakina 1 @ 1.45

@ 1.96 Dafabet

Powinno spokojnie wejść
⛔⛔⛔ Grę na Juliane to już sobie na przyszłość odpuszczę. Jak ona z amatorkami z Rosji dostaje bęcki to o powrocie do rozgrywek z większej półki może zapomnieć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom