cuadrado12
Użytkownik
Bopanna/Dodig @1.83 bet365
Bopanna/Dodig @1.83 bet365
Statystuja w sensie śledzą? Dobrze rozumiem? Jesli tak, to Dutra predzej niz Ci się wydaje tez będziesz statystował hehe :razz:Myślałem że dziadki statystują, miałem rację
Statystują i pierdolololo bez większego poglądu co zresztą widać. Tu krzyknie tu skomentuje byle dać głos, jak w telewizji.Statystuja w sensie śledzą? Dobrze rozumiem? Jesli tak, to Dutra predzej niz Ci się wydaje tez będziesz statystował hehe :razz:
A to Ty z o obozu nowika i rafcia? Kapuje ????Statystują i pierdolololo bez większego poglądu co zresztą widać. Tu krzyknie tu skomentuje byle dać głos, jak w telewizji.
Ja frustrat? Hahaha O co Ci typie chodzi bo cos zagadkowo żeś napisal. Odpisałem chłopakowi, ze fajnie, ze zarobil i tyle., no i ze nerwy musial miec bo mecz sie decydowal do ostatniej pilki. Na to Ty wyskoczyles i cos Ci się nie spodobało. Ja Pier... Tak, faktycznie, cos ze mną nie halo ???? To jest naprawdę niemożliwe żeby o cos takiego sie przysrac. Jeszcze pewnie dzieciak z 10 lat mlodszy harcerzyku do mnie wypisuje hahaha. Leze. Pozdrawiam i wysokich wygranych bobaski.
Wybacz, czekałem z odpowiedzią na rozliczenie żeby upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.
Nie wiem co za obozy śledzisz ale pewnie by cie mądralo do harcerzy nie przyjęli. Zresztą może czas zwrócić uwagę w kim jest problem bo nie pierwszy raz ktoś ci coś zarzuca harcerzyku.
Przez dłuższą chwilę myślałem że jesteś z tych kumatych ale chyba tylko frustrat. Dobranoc.
Atlanta Braves na noc 1,90 jak za mały kurs to można dołożyć Washington
Aguada Santeros +4,5 pkt
Podbijam Flisberta/Maximo po @2.3, zobaczymy
Grę na Juliane to już sobie na przyszłość odpuszczę. Jak ona z amatorkami z Rosji dostaje bęcki to o powrocie do rozgrywek z większej półki może zapomnieć.
ilez ja musialem sie nastresowacNationals @ 2.50
Nie wierzę że to przegrają
tutaj Izzi $$