>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Baden Masters - Kobiety

Lehtonen/Parkkinen vs Schwaiger/Schützenhöfer 1 @ 2.65 Dafabet

Kurs zdecydowanie przesadzony. Na dobrą sprawę jedynym atutem Austriaczek to fakt, że grają u siebie. Zestawienie bardzo chimeryczne. Już sam udział Schwaiger to niemal gwarancja sporych problemów w przyjęciu. Jej młodsza koleżanka również to poziom bardzo przeciętny. Ta para ma problem z równą grą. Brakuje często koncentracji, przyjęcie kuleje i nawet te spore możliwości w ofensywie nie można wykorzystać. Rano szybkie 0-2 z Rosjankami i to nie jako pokazuje formę tej dwójki. Finki z kolei mocno walczyły, uległy po emocjonującym TB. Fajna para, ładnie zbilansowana. Spore value i warto spróbować.
To bym jeszcze zagrał. Myślę, że warto.
✅✅✅ Pięknie ????

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Ja chyba nigdy nie zrozumiem tenisa.
Patrzę i Bautista, który na trawie przegrywa podania z Berlocqiem, Brown go łamie jak zapałkę. Gra ze Zverevem i co? 12 podań bez straty własnego.
Już pomijam, że Niemiec gra sobie z Hiszpanem ,,w przebijanie&#39;&#39;. Ciężko to wytłumaczyć. Ale na Zvereva to bym w tym meczu na żywo złotówki nie postawił teraz. Nie wiem co Alex ma w głowie, ale co go oglądam to się męczy. A jak gra mecze życia to akurat nie patrzę, może powinien mi płacić, żebym akurat nie obserwował to by więcej powygrywał ???? .

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Oczywiście 11 podań miało być*. Żeby nie było off-topu. Ktoś wie, czy dzisiaj warto na cokolwiek w stronę Serbów np jakiś handicap? Bo Hiszpanie to sobie widzę pół-rezerwami wyjdą. A kursy jak stały tak stoją. Ci Serbowie tacy słabi czy bez ambicji?

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Bardzo dobry mecz z obu stron, grają na poziomie którego dawno nie oglądałem.
Na rywala czeka Dimitrov i warto będzie chyba pograć przeciwko, bo Grigor ma przestoje i porównując jego mecz z Medvedevem a ten to różnica kolosalna w poziomie.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
To jest sprawiedliwość. Evansa lapneli na kokainie, pewnie na baletach zaladowal w kinte i grozi mu jakies zawieszenie. Nadal od poczatku roku lata na ciezkiej bombie i nikt z tym nie ma problemu.

kombajn 283,5K

kombajn

Użytkownik
Ktoś wie, czy dzisiaj warto na cokolwiek w stronę Serbów np jakiś handicap? Bo Hiszpanie to sobie widzę pół-rezerwami wyjdą. A kursy jak stały tak stoją. Ci Serbowie tacy słabi czy bez ambicji?
No Ci Hiszpanie U21 to w meczu z Portugalczykami - jak dla mnie - grali chyba jeszcze lepiej od Teamu A Hiszpanii. Dublerzy też moim zdaniem będą się chcieli pokazać i ja bym bardziej w handicap ujemny na Hiszpanów U21 patrzył, ale kasy w ten mecz bez historii nie ma co pchać jak dla mnie.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
To jest sprawiedliwość. Evansa lapneli na kokainie, pewnie na baletach zaladowal w kinte i grozi mu jakies zawieszenie. Nadal od poczatku roku lata na ciezkiej bombie i nikt z tym nie ma problemu.
Że co? ???? Ciekawe skąd info dotyczące Nadala ???? Ja rozumiem, że można gościa nie lubić (też jestem w tym gronie), ale bez przesady...

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Że co? ???? Ciekawe skąd info dotyczące Nadala ???? Ja rozumiem, że można gościa nie lubić (też jestem w tym gronie), ale bez przesady...
Ale ja Nadala lubię ???? Tajemnica poliszynela, że jest dobrze nawtryniany;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom