tomek80
Użytkownik
W piczi polo?
Piszcie dyscypliny.
W piczi polo?
Serbia 4 rożne zrobiła do tej pory w dwóch meczach. Ciekawe czym motywujesz, że zrobią tyle w ostatnim meczu który grają o nic.Serbia u21 powyżej 3,5 rożnego + Portugalia strzeli powyżej 2,5 gola = AKO: 2,44
Pięknie ????Siatkówka plażowa - Baden Masters - Kobiety
Lehtonen/Parkkinen vs Schwaiger/Schützenhöfer 1 @ 2.65 Dafabet
Kurs zdecydowanie przesadzony. Na dobrą sprawę jedynym atutem Austriaczek to fakt, że grają u siebie. Zestawienie bardzo chimeryczne. Już sam udział Schwaiger to niemal gwarancja sporych problemów w przyjęciu. Jej młodsza koleżanka również to poziom bardzo przeciętny. Ta para ma problem z równą grą. Brakuje często koncentracji, przyjęcie kuleje i nawet te spore możliwości w ofensywie nie można wykorzystać. Rano szybkie 0-2 z Rosjankami i to nie jako pokazuje formę tej dwójki. Finki z kolei mocno walczyły, uległy po emocjonującym TB. Fajna para, ładnie zbilansowana. Spore value i warto spróbować.
To bym jeszcze zagrał. Myślę, że warto.
Tam już ładnie na nie latało ponad 10 chyba ????Pięknie ????
Dzięki,grubo wlizlem w ten typ,bo mimo ,że pojęcie blade mam, to było value.Pięknie ????
Bardzo dobry mecz z obu stron, grają na poziomie którego dawno nie oglądałem.Feli Lopez set ???? ładnie grają
Na rywala czeka Dimitrov i warto będzie chyba pograć przeciwko, bo Grigor ma przestoje i porównując jego mecz z Medvedevem a ten to różnica kolosalna w poziomie.Bardzo dobry mecz z obu stron, grają na poziomie którego dawno nie oglądałem.
No Ci Hiszpanie U21 to w meczu z Portugalczykami - jak dla mnie - grali chyba jeszcze lepiej od Teamu A Hiszpanii. Dublerzy też moim zdaniem będą się chcieli pokazać i ja bym bardziej w handicap ujemny na Hiszpanów U21 patrzył, ale kasy w ten mecz bez historii nie ma co pchać jak dla mnie.Ktoś wie, czy dzisiaj warto na cokolwiek w stronę Serbów np jakiś handicap? Bo Hiszpanie to sobie widzę pół-rezerwami wyjdą. A kursy jak stały tak stoją. Ci Serbowie tacy słabi czy bez ambicji?
Że co? ???? Ciekawe skąd info dotyczące Nadala ???? Ja rozumiem, że można gościa nie lubić (też jestem w tym gronie), ale bez przesady...To jest sprawiedliwość. Evansa lapneli na kokainie, pewnie na baletach zaladowal w kinte i grozi mu jakies zawieszenie. Nadal od poczatku roku lata na ciezkiej bombie i nikt z tym nie ma problemu.
Ale ja Nadala lubię ???? Tajemnica poliszynela, że jest dobrze nawtrynianyŻe co? ???? Ciekawe skąd info dotyczące Nadala ???? Ja rozumiem, że można gościa nie lubić (też jestem w tym gronie), ale bez przesady...