berdych na ta chwile wyglada lepiej, ale jak dojdzie do taja to bedzie typowe 50/50hahaha a kto wygra bo mam na lopeza i nie wiem czy nie zamknac![]()
berdych na ta chwile wyglada lepiej, ale jak dojdzie do taja to bedzie typowe 50/50hahaha a kto wygra bo mam na lopeza i nie wiem czy nie zamknac![]()
Hehe prawda, ostatnio jak był jakiś mecz Francuza, zdaje się Herbert z kimś pykał, to chyba z 3 razy na takiego blondyna na trybunach mówił 'o proszę, Nicolas Mahut' , 'i widzimy Mahut wspiera swojego partnera deblowego' a gość do dupy podobny a nie do Mahut :grin: Ma swoje jazdy Tomasztomaszewski dzisiaj ostro nadzgany, co on za glupoty gada to sie w glowie nie miesci
To niezle... za 5 sekund gola...
Over 2,5 bramki w Portugalii do przerwy @1,98 Uni
Czemu? Raczej na 100% nie przegrają tego meczu, a po co mają się spinać jak i tak awansują, a na 1 miejsce nie ma opcji.Portugalia -2,5 teraz warto
Doczytaj zasady awansu najpierwCzemu? Raczej na 100% nie przegrają tego meczu, a po co mają się spinać jak i tak awansują, a na 1 miejsce nie ma opcji.
Co ty gadasz, przecież trzema bramkami muszą wygrać minimum oprócz 3-0Czemu? Raczej na 100% nie przegrają tego meczu, a po co mają się spinać jak i tak awansują, a na 1 miejsce nie ma opcji.
CO?Czemu? Raczej na 100% nie przegrają tego meczu, a po co mają się spinać jak i tak awansują, a na 1 miejsce nie ma opcji.