j.suli
Użytkownik
a w kolejnych?Byl w pierwszym z tego co pamietam
a w kolejnych?Byl w pierwszym z tego co pamietam
oglądałem tylko portugalia - meksyk i chile - kamerun i w obydwu byłhehe,a moze orientuje sie ktos czy w tych meczach co byly do tej pory wykorzystywany byl var?
No tak dla mnie to też oczywistość. Ale może skoro wszedł w życie ten przepis, że jeśli karny to nie ma czerwonej (chyba, że sam faul był na czerwoną), to może i weszło coś w stylu "jeśli faul taktyczny, ale zawodnik grał dalej i akcja puszczona to nie ma kartki". Szczerze mówiąc nie wiem, ale trochę tak to wygląda.Hmm, nie wiem czy sa jakies "najnowsze" przepisy, ale tutaj to aż śmieszne, ze za takie cos nie dal kartki. Nawet jak puścił grę, bo Kameruńczyk utrzymal sie na nogach, to i tak powinien mu wlepić kartkę po zakończeniu akcji.
Ja tam widziałem wielokrotnie jak sędzia puszcza grę, ale gdy widzi, ze z akcji nic nie będzie, to zatrzymuje grę i wraca do miejsca faulu i jest rzut wolny. Tutaj stwierdził, ze rzut rożny będzie lepszy chyba, ale po mojemu i tak katka się należała.No tak dla mnie to też oczywistość. Ale może skoro wszedł w życie ten przepis, że jeśli karny to nie ma czerwonej (chyba, że sam faul był na czerwoną), to może i weszło coś w stylu "jeśli faul taktyczny, ale zawodnik grał dalej i akcja puszczona to nie ma kartki". Szczerze mówiąc nie wiem, ale trochę tak to wygląda.
Meksyk - Nowa Zelandia i Australia - Niemcy też był, przy drugim golu Australii zdaje sięa w kolejnych?
lepiej w ruletke zagrac
Zverev się go boi, Fedex słabo wygląda.Ech i Brytyjczyk opadł z sił...można było wywnioskować po posturze. Mój błąd.
Federer wygląda jakby mu zależało? Bo kusi powoli zverev z handicapem.