>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Hmm, nie wiem czy sa jakies &quot;najnowsze&quot; przepisy, ale tutaj to aż śmieszne, ze za takie cos nie dal kartki. Nawet jak puścił grę, bo Kameruńczyk utrzymal sie na nogach, to i tak powinien mu wlepić kartkę po zakończeniu akcji.
No tak dla mnie to też oczywistość. Ale może skoro wszedł w życie ten przepis, że jeśli karny to nie ma czerwonej (chyba, że sam faul był na czerwoną), to może i weszło coś w stylu &quot;jeśli faul taktyczny, ale zawodnik grał dalej i akcja puszczona to nie ma kartki&quot;. Szczerze mówiąc nie wiem, ale trochę tak to wygląda.

5567 719

5567

Użytkownik
No tak dla mnie to też oczywistość. Ale może skoro wszedł w życie ten przepis, że jeśli karny to nie ma czerwonej (chyba, że sam faul był na czerwoną), to może i weszło coś w stylu &quot;jeśli faul taktyczny, ale zawodnik grał dalej i akcja puszczona to nie ma kartki&quot;. Szczerze mówiąc nie wiem, ale trochę tak to wygląda.
Ja tam widziałem wielokrotnie jak sędzia puszcza grę, ale gdy widzi, ze z akcji nic nie będzie, to zatrzymuje grę i wraca do miejsca faulu i jest rzut wolny. Tutaj stwierdził, ze rzut rożny będzie lepszy chyba, ale po mojemu i tak katka się należała.

5567 719

5567

Użytkownik
Teraz koleś dostaje buta na brzuch i zwija się z bólu na murawie, a sędzia sobie podchodzi i spokojniutko daje rzut wolny :grin:

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Ech i Brytyjczyk opadł z sił...można było wywnioskować po posturze. Mój błąd.
Federer wygląda jakby mu zależało? Bo kusi powoli zverev z handicapem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom