>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
supermario 306,5K

supermario

Użytkownik
Kokkinakis to jest jakiś parodysta nie tenisista ????, przecież on grać nie potrafi, jak on mógł wygrać z Raonicem jeszcze w stosunku 2:0, myślałem że chociaż jednego seta ogarnie a tu para olimpiada na całego !!!

5567 719

5567

Użytkownik
Ci sędziowie na tym Pucharze Konfederacji nie wiedza o tym, ze za taktyczny faul jest kartonik? Wczoraj to samo bylo. Jakis zakaz pokazywania maja chyba :grin:

ice29 251

ice29

Użytkownik
Ci sędziowie na tym Pucharze Konfederacji nie wiedza o tym, ze za taktyczny faul jest kartonik? Wczoraj to samo bylo. Jakis zakaz pokazywania maja chyba :grin:
Jeden z komentatorów ostatnio mówił, że jeśli nie przerwie gry po faulu taktycznym to nie może później dać żółtej.

Dla mnie coś mu się pomyliło, bo zawsze były odłożone żółte kartki, ale może coś się zmieniło w przepisach?

5567 719

5567

Użytkownik
Jeden z komentatorów ostatnio mówił, że jeśli nie przerwie gry po faulu taktycznym to nie może później dać żółtej.

Dla mnie coś mu się pomyliło, bo zawsze były odłożone żółte kartki, ale może coś się zmieniło w przepisach?
Hmm, nie wiem czy sa jakies &quot;najnowsze&quot; przepisy, ale tutaj to aż śmieszne, ze za takie cos nie dal kartki. Nawet jak puścił grę, bo Kameruńczyk utrzymal sie na nogach, to i tak powinien mu wlepić kartkę po zakończeniu akcji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom