brzydki nie jest, kase ma to i dupeczki sie kreca ????
Jeden z komentatorów ostatnio mówił, że jeśli nie przerwie gry po faulu taktycznym to nie może później dać żółtej.Ci sędziowie na tym Pucharze Konfederacji nie wiedza o tym, ze za taktyczny faul jest kartonik? Wczoraj to samo bylo. Jakis zakaz pokazywania maja chyba :grin:
mój tata ale teraz śpi i nie bd go budziłjest ktos kto ogladal wszystkie mecze p.konfederacji?
hehe,a moze orientuje sie ktos czy w tych meczach co byly do tej pory wykorzystywany byl var?mój tata ale teraz śpi i nie bd go budził
Hmm, nie wiem czy sa jakies "najnowsze" przepisy, ale tutaj to aż śmieszne, ze za takie cos nie dal kartki. Nawet jak puścił grę, bo Kameruńczyk utrzymal sie na nogach, to i tak powinien mu wlepić kartkę po zakończeniu akcji.Jeden z komentatorów ostatnio mówił, że jeśli nie przerwie gry po faulu taktycznym to nie może później dać żółtej.
Dla mnie coś mu się pomyliło, bo zawsze były odłożone żółte kartki, ale może coś się zmieniło w przepisach?
Byl w pierwszym z tego co pamietamhehe,a moze orientuje sie ktos czy w tych meczach co byly do tej pory wykorzystywany byl var?