G
72
gwiazda2010
Użytkownik
Czy tylko mi sie wydaje czy Wrąbel to niesamowity ręcznik ? Z takim bramkarzem to nie ma prawa zdobyć medalu .
jak na zawołanie ????Primera Division, Apertura
Utc de Cajamarca - Universidad San Martin
Cajamarca strzeli 3 gola, 2.65
"o kogo", "a nie o których"... No jeden piernik. Wszyscy skumali o co chodzi tylko nie Ty. A komentatora podales z Canalu, bo chyba tylko Orlowski ma wadę wymowy i komentuje LM i LA Lige.zamilcz, po pierwsze zapytal o kogo a nie o ktorych mistrzu, kolejna sprawa, ze nie podalem nikogo z C+ mistrzu dedukcji jakbys nie zauwazyl, musiales przeoczyc ten drobny szczegol cos jeszcze chcialbys dodac narcyzie?
A skąd wiesz, ze nie mam do niego szacunku? Mam i to duży, bo jak na takiego drewniaka, to wycisnal ze swojej kariery chyba maxa, za to chwała mu itd. No ale słownictwo i pisownia na twitterze udowadniają, ze to prosty chłop i tyle.dla mnie to jest akurat zasadnicza roznica jak juz sie tak czepiasz szczegolow, tym bardziej, ze dopiero pozniej zedytowalem posta wpisujac Hajto, a co do tego goscia to buty moglbys czyscic troche szacunku do bylego reprezentanta Polski forumowy trolu.
DNB po takim kursie według mnie jak najbardziej do pogrania.Panowie warto na Gremio ?
No przecież napisałem, ze właśnie chwala mu za to, ze potrafił wykorzystać w 200% swoje możliwości...strasznie jestes wyszczekany smiac mi sie z ciebie chce w swoim calym zyciu nie osiagniesz chocby czastki tego co on przez swoja kariere na boisku, tak kariere a piszac, ze pomimo tego, ze taki drewniany i tyle osiagnal to tym bardziej nalezy mu bic brawo.
daj buziaka i idz juz spac
Ale to Ty młotku mnie caly czas zaczepiasz. Wczoraj to samo bylo, ale udalo mi się zignorować wszystko. Nie pisz nic do mnie, a na pewno nie ujrzysz ode mnie żadnego posta. Buziaczki.haha no przecie spac przez to nie moglem pare dni, przestan sie sypac wejdz na interie poszukaj przyjaciela do rozmow i prosba nie pisz do mnie juz.