>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
No pisał, że typ który komentuje hiszpańską/LM ;p kto w polsacie komentuje laligę?
Napisal, ze w Polsacie sa lepsi od Borka, ktos spytal kto dokladnie, na co kurczaczek odpisał, ze Orlowski (sami to wydedukowalismy, bo on nazwiska nie znal). Dlatego pisze, ze on nie jest z Polsatu, wiec niech poda tych dobrych z Polsatu innych, bijących Borka na głowę... To, ze w Polsacie nie ma LM i ligi hiszpańskiej to ja akurat wiem :razz:

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Panowie mam pytanie.
Czy na ten moment wpłaty i wypłaty z konta na bat at home i w drugą stronę wiążą się z jakimś ryzykiem?

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
No wlasnie wiem że od nich się zaczęło ale też coś obiło mi się o uszy że zmienili te swoje konta i stąd to pytanie.
Ale jak ryzyko jest to lepiej skrillem, ok dzięki

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
tez chyba zalezy od kwot, ja swego czasu wysyłałem bezpośrednio z tego buka na konto i nic mi nigdy nie przyszło, a były to kwoty do 10k, od 2 lat nie gram w nim takze nie wiem jak teraz

5567 719

5567

Użytkownik
akurat Twoja dedukcja i Twoje zdanie mnie najmniej interesuja, skoro napisalem, ze pewnego czasu slyszalem owych komentatorow to sobie tego nie wymyslilem, jak tam piekny mlecze nazbierales?
Napisałeś, ze w Polsacie sa inni, lepsi komentatorzy od Borka. Potem ktos sie spytal o kogo Ci dokladnie chodzi, to odpisales, ze chodzi o Borka :grin: Pokaz blyskawiczej dedukcji, ale uj z tym, przemilczalem. Potem jako przykład tego lepszego niby komentatora podajesz gościa z Canalu.

Nie dziwie sie, ze chwalisz Hajtę, ciągnie swój do swego. A tak w ogole to nie pisałem do Ciebie wczesniej, wiec nie wiem po co mnie zaczepiasz, prosiłem grzecznie, żebyś do mnie nie pisal nic. :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom